Darka doktori vezali za krevet: Lazić ima jezive napade zbog narkomanske krize!

Autor:

Zabava

12.11.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker se bacao i urlao na doktore da mu daju drogu. Režao je kao zver i udarao rukom u stočić pored kreveta dok su pacijenti zvali osoblje da ga smiri.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Krizira...

Pevač Darko Lazić (27) trenutno prolazi kroz težak period zbog apstinencijske krize, a kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, doktori su bili prinuđeni da folkera vežu za krevet nakon što je napravio haos, vrištao, jaukao, drao se, jednom rečju, upao u potpuni delirijum! Kako se skoro devet godina konstantno drogirao, počeo je da se baca po bolničkom krevetu da bi naterao nadležne u KBC Zemun da ga smire "hemijom".

- Lazićevo zdravstveno stanje bi bilo daleko bolje da se nije drogirao! Od kada je svesniji, pojavio se ogroman problem jer je on zavisnik od narkotika. Kriza ga sve više drma iz dana u dan jer je naglo prekinuo da koristi opijate, a posle nekoliko neuspešnih pokušaja da na miran način natera doktore da mu daju neke psihoaktivne supstance kako ne bi morao da trpi bolove, počeo je da pravi haos. Nakon što se probudio, počeo je da se baca po bolničkom krevetu, a lekare je iznenadilo koliko je snage imao u tom trenutku. Počeo je da reži i viče, pa je rukom udarao u stočić koja mu se nalazi do kreveta. Srušio je sve na zemlju, a pacijenti koji se nalaze sa njim u prostoriji odmah su počeli da dozivaju doktore jer su se mnogo uplašili - priča naš dobro upućen izvor i nastavlja:

Pevačeva majka na tri sata zove doktore da proveri u kakvom je Darko stanju

- Medicinsko osoblje je posle incidenta upalo u sobu i odmah vezalo Lazića za krevet jer je to jedini način da ga obuzdaju dok najgore ne prođe. Tada je još više počeo da urla, a kada mu je snaga bila na izmaku posle agonije koja je trajala više od sat vremena, Darko je od jakih sedativa zaspao. Zbog agresivnog ponašanja Lazić samom sebi otežava jer mu nakon svakog naleta krize opasno skače pritisak, koji odmah moraju da stabilizuju. Nadležni mu često daju i povećane doze lekova za spavanje i smirenje kako bi mu što više ublažili napade apstinencijske krize. Neretko se desi da Darko namerno počupa infuziju i zavoje, pa tim doktora neprestano nadgleda njegovo stanje. Non-stop ga proveravaju jer ume da bude nepredvidiv. Porodica ga posećuje nekoliko puta na dan i zabrinuti su zbog Lazićevog stanja. Raduje ih činjenica da se njegovo fizičko stanje popravlja, ali se sada boje zbog apstinencijske krize, u koju je upao. Darkova majka Branka Lazić u razmaku od tri sata zove doktore koji su u tom trenutku u smeni kako bi proverila da li je imao novi napad - završava naš sagovornik.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Konzument narkotika...

Inače, medicinskom osoblju koje prati Lazićevo zdravstveno stanje odnedavno se pridružio i psihijatar koji sa folkerom priča u trenucima kada ima jake anksiozne napade i bes, ali su koraci pomaka nabolje za sada izuzetno mali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zdjurdjevic

12.11.2018 06:38

Ovaj slučaj je tipičan primer kada novinari zgade narodu neku ličnost. Tako je, ili još gore bilo, u slučaju ubistva Jelene Marjanović. Ma bole me ona stvar za pijanog narkomana. Ima ih koliko hoćeš u našim bolnicama.