Edita napravila urnebesan lapsus!

Autor: Republika

Zabava

10.11.2018

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autorka i voditeljka omiljene vikend emisije zabavnog karaktera "Magazin In", Sanja Marinković i ove subote ugostiće aktuelne i zanimljive goste sa domaće javne scene, a uvek intrigantnim i ekskluzivnim temama i ispovestima prikovaće za male ekrane milione gledalaca TV Pink.

RepublikaFoto: instagram.com/editaaradinovic
Edita Aradinović

Za dobru zabavu kraj malog ekrana ove subote biće zaduženi: pevačica Edita Aradinović, glumica Mirka Vasiljević, glumac Andrija Milošević i pevači Aco Pejović i Sergej Ćetković.

Mlada pevačica Edita Aradinović uspela je da jednim svojim lapsusom nasmeje sve u studiju do suza. Naime, ona je želela da gledaocima otkrije gde će nastupati u najluđoj noći, ali se zbunila oko datuma.

- Petog januara za doček Nove godine, ja sam... - zaustila je Edita, a Andrija Milošević nije izdržao, pa ju je na pola prekinuo: 

- Ko još čeka Novu godinu 5. januara? To je tanzanijska Nova godina 5. januara - rekao je Andrija, a ostali gosti u studiju, kao i voditeljka Sanja Marinkiović od srca su se nasmejali ovome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading