Era: Bora Drljača mi smešta aferu!

Autor:

Zabava

09.11.2018

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Era Ojdanić (70) našao se u žiži javnosti nakon što je procurio snimak na kom onaniše i koji je navodno prosledio maloletnici, a za Srpski telegraf je ekskluzivno otkrio da sumnja da mu je Bora Drljača smestio aferu!

RepublikaFoto: instagram.com/andrijaera
Era Ojdanić

Naime, Ojdanić je otkrio da se njegov dugogodišnji prijatelj i kolega često surovo šali, pa u javnost iznese neke informacije koje su strogo poverljive, te da smatra da je tako i ovoga puta on "sredio" da mu nepoznati muškarci provale u mobilni telefon i objave klip.

Era: Taj snimak, ali i mnogi drugi, samo su plod moje mašte. Ja se u tom izdanju snimam za sebe i na taj način uživam

 

- Bio sam u jednoj kafani u trenutku kada sam ostavio mobilni na sto i otišao da nešto pozavršavam. To se sve desilo u Nemačkoj, gde sam proveo tri dana zbog posla. Nemam šifru na telefonu jer nijednog trenutka nisam pomislio da bi bilo ko ulazio u galeriju i da bi mi brljao po telefonu. Bilo je mnogo ljudi okolo koji su se slikali sa mnom najnormalnije. Ja ću podneti krivičnu prijavu protiv osobe koja je sve ovo učinila. Meni niko nije krao snimak, već ih je samo prosledio nekim kontaktima koje sam ja već imao u mobilnom. Vidim da se svašta pisalo. Ja nikada ne bih nikome sam poslao takav sadržaj. Svi koji su videli taj snimak mogu od mene da dobiju veliko izvinjenje jer mi nijednog trenutka nije bila namera da sve do dospe u javnost. Ja sumnjam na Boru. Mislim da Drljača ne bi lično rizikovao da nekome pošalje takav snimak, ali mislim da je nekoga potplatio da to uradi jer je hteo da mi smesti. On non-stop mene u javnosti čačka. Kod Milomira Marića je čak pričao i da sam gej, pa me ne bi čudilo da se na kraju ispostavi da je ovo njegovih ruku delo - rekao je Ojdanić za naš list i dodao to nije jedini eksplicitni snimak koji ima u telefonu.

RepublikaFoto: www.twitter.com/drljacaborislav
Bora Drljača

- Taj snimak, ali i mnogi drugi, samo su plod moje mašte. Ja se u tom izdanju snimam samo za sebe i na taj način uživam. Imam puno takvih snimaka u telefonu i dobro je što niko nije "gvirio" i kopao dalje. Svaki čovek ima neke svoje fetiše i to je normalno. Nije me preterano potreslo što je slučajno poslat taj moj klip, ali ću svakako od sada voditi više računa o ovakvim privatnim stvarima - rekao je folker. Na klipu koji je dospeo u javnost čuje se jasno kako Ojdanić onaniše i izgovara niz gadosti obraćajući se izvesnoj ženskoj osobi.

Foto: Printskrin
Era Ojdanić u akciji

- Ljubavi, šta kažeš, a? Vidiš ko te gleda. Da li bi volela sad da ga samo prevučeš odozgo? Vidi jaja, vidi kako se sija! Vidi kako ti maše, ludačo... Jedva čeka samo da ga sa usnama ovlažiš - izgovarao je pevač na snimku dok se dodirivao po preponama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading