Darko sanjao Jelenu Marjanović pred udes!

Autor: Nikolina Marić

Zabava

10.11.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić je neposredno pre stravičnog udesa ispričao prijateljima da je uznemiren jer je sanjao pokojnu pevačicu Jelenu Marjanović.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Darko Lazić

Kako Srpski telegraf saznaje, Lazić je prijateljima u kafani prepričao san koji mu je okupirao misli i nije mogao da sakrije začuđenost zbog čega mu se ukazala pevačica koja je zverski ubijena.

- Darko je sanjao Jelenu Marjanović u noći između 21. i 22. oktobra. On je prijateljima u kafani nekoliko sati pre nego što je doživeo udes ispričao da ga mori misao zbog čega mu se Jelena pojavila u snu. Bio je vrlo uznemiren i, uprkos tome što su te večeri njegovo društvo i on slavili rođenje deteta jednog od Darkovih prijatelja, nije mogao da prestane da priča o snu - počinje priču izvor blizak pevaču i tvrdi da je Darko do detalja opisao susret sa Jelenom koji se desio u snu.

Prijatelji su ga posavetovali da se ne opterećuje što mu se ukazala Jelena, a potom su nastavili da piju

- Lazić se vrlo potresao zbog onoga što je video u snu. Ispričao je da je jasno video Jelenu kako mu se približava, a kada je pokušala da mu nešto kaže, on je nije razumeo. Tada se naglo probudio i san se prekinuo. Darko je tvrdio da nakon sna nije mogao oka da sklopi i da se jako potresao. Prijatelji su ga posavetovali da se ne opterećuje, a potom su nastavili da piju i pričaju o vedrijim temama - uverava izvor i konstatuje da je Darko upoznao pokojnu Jelenu dok se takmičila u "Zvezdama Granda" i da su jedno drugo cenili.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand
Jelena Marjanović

- Jelena i Darko su se upoznali na snimanju jedne emisije, a pokojna pevačica koja se godinu dana kasnije u odnosu na folkera prijavila na audiciju za "Zvezde Granda" stalno je Laziću govorila da je on bio njen favorit u muzičkom takmičenju. Kada bi se sreli, uvek bi proćaskali, a Darko je svaki put pozdravljao malu Janu - kaže izvor i dodaje da se Darko jako potresao nakon što je Jelena ubijena 2. aprila 2016. godine.

RepublikaFoto: Republika.rs, ST/N. MANDIĆ
Darko Lazić

- Darko je bio u šoku nakon Jeleninog ubistva i nije mogao da veruje da je neko bio spreman da ubije pevačicu koja je prema svima bila srdačna. Bilo mu je mnogo žao jer je bio siguran da će napraviti veliku karijeru - zaključio je izvor.

Podsećamo, Darko je 23. novembra doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću nadomak svoje porodične kuće u Brstaču nakon što je izgubio kontrolu nad automobilom BMW Z4 i prevrnuo se na krov. Automobil vredan 35.000 evra pevač je pozajmio od prijatelja, a u udesu je potpuno uništen. Lazić je nakon nesreće zadobio povredu glave, polom butne kosti, rebara i pričao je nepovezano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading