Dara provela s Darkom poslednjih 48 sati!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Dara Bubamara odlučila je da za Srpski telegraf progovori o svom odnosu sa teško povređenim kolegom Darkom Lazićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Glamur TV happy
Dara Bubamara

Bubamara je otkrila da je poslednja dva dana pre Darkovog udesa provela sa njim i da joj je delovalo da je predosećao nešto loše.

Na njegovom licu sam videla tugu zbog razvoda. Sve vreme je pričao o Loreni, kao da je predosećao da mu izmiče vreme

  • Ono sto je ujedinilo celu estradu jeste zabrinutost za zdravlje Darka Lazića. Ti si sa njim provela poslednja dva dana pred nesreću, kakav je bio Darko?

- To su bila dva najlepša dana otkako radim tezge u inostranstvu. Darko je bio jako raspoložen. Sve vreme smo se smejali, govorio mi je: "Daro, kako si luda, samo sa tobom želim da se družim". Toliko smo se zbližili da sam na njegov nagovor zapalila cigaretu iako nisam pušač. Rekao mi je: "Radi uvek sve bez ograničenja, ni za čim nemoj da žališ". Tako i ja živim.

  • Da li ti je pričao o svom emotivnom životu?

- Da, pričali smo i o ozbiljnijim stvarima. Rekao mi je kako je razočaran u ljubav i u brak. Kako je dosta propatio tokom razvoda sa Anom. Pominjao mi je i verenicu i to kako se zaljubio. Na njegovom licu sam videla tugu zbog razvoda. Sve vreme je pričao o Loreni i govorio mi koliko je obožava, kao da je predosećao da mu izmiče vreme.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić

Rekao mi je: "Radi uvek sve bez ograničenja, ni za čim nemoj da žališ". Obećao je da će se sa verenicom skrasiti

  • Jeste pričali o njegovim porocima, da li si ga savetovala da stane?

- Rekao mi je da vodi prilično brz život i da planira da se malo smiri kada počne život sa ovom devojkom. Bio je svestan da je jače stisnuo gas u životu i da je vreme da malo uspori. Eto šta se desilo.

  • Kako si saznala za nesreću?

- Mi smo se rastali na aerodromu i dogovorili smo se da idemo na ručak. Sutradan sam se probudila u trenutku kada je imao nesreću, oko 8 ujutru, i nešto me je preseklo. Upalila sam televizor, gledala jutarnji i odjednom se pojavila vest da je imao udes. Odmah sam pozvala Miljana, njegovog menadžera, koga je isto zatekla ta informacija. Verujte, posle majčine smrti ovo je tragedija koja me je najviše potresla. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading