Darka Lazića hoće da vežu za krevet?! Pevač se znoji i trese zbog apstinencijalne krize!

Autor: telegraf.rs

Zabava

09.11.2018

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić nalazi se u stanju apstinencijalne krize i to je trenutno najveći problem koji znatno usporava pevačev oporavak.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić

- Darko je u suštini stabilno. Sve je urađeno kako treba, mislim na operacije, međutim, postoji veliki problem, a to je njegova prošlost. Darko ozbiljno krizira od droge i to je trenutno veliki problem. Previše se znoji, bukvalno "izbacuje" graške znoja i mnogo se trese - kaže dobro upućen izvor.

Kako objašnjava, to je razlog zbog kojeg lekari ne smeju Darka da stave na noge, da pokuša da se osloni na jednu zdravu nogu i da proba da šeta uz pomoć štaka ili hodalice. Sreća u nesreći je ta što ne pokazuje dozu agresivnosti, ali zbog krize u kojoj je ne može da se digne iz kreveta, a morao bi što pre zbog rebara koja treba da zarastu.

Izvor je otkio i da li je konsultovan neko od lekara za bolesti zavisnosti.

RepublikaFoto: insatgram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić

- Svakako da je to u planu ukoliko se situacija ne poboljša. Ukoliko se u narednih 48 sati ne stabilizuje, postoji šansa da ili bude vezan za krevet ili da dobije lek koji se daje u tečnom stanju, što je jedna vrsta veštačke kome, kako bi bio miran - rekao je izvor.

Darkov otac je u petak popodne imao razgovor sa direktorom KBC Zemun na ovu temu i roditelj je potvrdio da porodica zna za Darkov problem sa narkoticima.

Podsetimo, Darku je u sredu, 7. novembra, uspešno operisana butna kost i ugrađen veštački kuk, a operacija je trajala sedam sati. Darko Lazić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću 23. oktobra i od tada se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Zemun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading