Severina pretila Milanu silovanjem i batinama!

Autor:

Zabava

09.11.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina Kojić, koja sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem ima sina Aleksandra, ne prestaje sa pokušajima da oca deteta izopšti iz njegovog života. Kako Srpski telegraf saznaje, Severina i dalje ne želi da prihvati Milana kao zajedničkog staratelja, te mu je zbog toga uputila preteću poruku.

RepublikaFoto: youtube.com/Domace Emisije
Severina Kojić

Naime, kako dobro obavešten izvor navodi, Popović se Severini obratio putem mejla kako bi sarađivao s njom u interesu deteta, koje ima zdravstvene probleme. Kojićeva je na njegov pokušaj komunikacije odgovorila uvredljivim sadržajem, te ga nazvala psihopatom koji će od deteta napraviti bolesnika, a potom mu i poručila da bi ga rado izlemala po, kako ona kaže, go*narskim kostima.

- Milan je napisao Severini da je odveo dete na redovno previjanje stopala zbog infekcije koju ima već neko vreme i konstatovao da mu ona nije javila vreme kada je malenom Aleksandru bio zakazan pregled. Nakon njegovog mejla Severina je na Popovićev račun iznela salvu uvreda. U pitanju su gnusne izjave, koje su neprimerene jednoj majci maloletnog deteta - kaže izvor i otkriva sadržaj mejla koji je Kojićeva poslala Popoviću.

Severina: Pomislim u sebi, bolje Milan, nego rak. To je to, odje*i od mene, manijače

RepublikaFoto: instagram.com/severina
Borba za sina

- Ti nisi zdrav, moraš na lečenje, nije ti dobro, nevoljeno si dete i zbog toga Aleksandru stvaraš psihoze. Od mog sina želiš da napraviš bolesnika. Milane, ti si lud i manit čovek, ne znaš da budeš roditelj. Imaš perfidan i zločest um, a na kraju ispadaš glup. Opsednut si sa mnom, želiš da me vidiš po svaku cenu, pa makar to bilo i na sudu. Ti si manijak i psihopata jer nisi zdrav. Jednostavno, ti si mali bednik, nula od čoveka. Rado bih te nalemala po tim go*narskim kostima. Takve bednike koji to rade ženi i detetu siluju u zatvoru. Ti si najniži stupanj organizma, nekoliko stepena veći od amebe, i zagađuješ ovaj svet. Ti si biće koje se nije razvilo u čoveka. Jesi zlotvor, ali i Hitlera je neko voleo, a budući da si napravio Aleksandra, zaslužuješ malo mog vremena. Imaš masnu kosu, lud pogled i u tebi čuči leglo gneva i besa. Povraća mi se kada te vidim, ali to je moj greh. Pomislim u sebi, bolje Milan, nego rak. To je to, odje*i od mene, manijače - tvrdi izvor da je napisala Severina ocu svoga deteta i uverava da je Popović nakon ovog mejla zanemeo jer nije mogao da veruje da je pevačica do te mere spremna da ga ponižava.

Foto: e-stock/KOBRA
Milan Popović sa malim Aleksandrom

Podsećamo, Severina i Milan godinama vode bitku za starateljstvo nad šestogodišnjim sinom Aleksandrom. Sud je pre četiri godine doneo odluku da Popović i Kojićeva imaju zajedničko starateljstvo nad sinom, ali Severina je više puta pravila probleme u komunikaciji, a to je ove godine potvrdio i sud mišljenjem da Severinino ponašanje šteti Aleksandru. Pored toga, u javnost su isplivale i pornografske fotografije pevačice, što je ugrozilo bezbrižno detinjstvo malenom Aleksandru, koji je već u školskom uzrastu i sada lako može postati meta omalovažavanja vršnjaka.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Severininim PR Tomislavom Petrovićem, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading