Evo zbog čega skitnica svaki dan stoji ispred kuće Miroslava Ilića!

Autor: Scena

Zabava

08.11.2018

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Miroslav Ilić godinama sa suprugom Gordane živi u beogradskom naselju Višnjička banja, u poznatim Karingtona. Komšije o njima imaju oprečna mišljenja, jedni ga fale, drugi ga kude.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Promo foto
Miroslav Ilić

- Dolaze ovde stalno i kupuju uvek isto, paket vode, kafu i cigarete. Duge mušterije vole s nama da popričaju i da se osmehnu, ali on nije takav. Deluje arogantno. Sećam se prošle godine pred koncert, tražili smo mu karte, a on je rekao da nema nijednu da mu da - otkriva prodavačica.

Sasvim drugu priču čuli smo u drugoj prodavnici, gde takođe Mirosalv pazari. Ovde kažu da dolazi u društvu supruge Gordane.

 - Kulturni su i pristojni, ponašaju se poput svih ostalih ljudi. Ma koliko da je red na kasi, njih dvoje uredno čekaju. Nikada ne traže da im prekoreda naplatimo namirnece - pohvalila ih je kasirka.

Lepe reči za Ilića za njega imao je momak koji radi u trafici.

- Kupuju uglavnom cigarete i novine. Fin i ljubazan čovek, kao i njegova supruga. Oduševiio me je kad mi je poklonio karte za koncet - otkriva ljubazni mladić.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Miroslav Ilić

- Baš je svratio pre pola sata, otišao je u grad da nešto završi. Svakodnevno kupuje voće kod mene. Galantan je čovek, ostavi bakšiš - pohvalio je prodavac voća stalnu mušteriju.

Mladić Stefan živi u ulici gde i pevač i ispričao je zanimljivu priču.

- Miroslava ne viđam tako često, ali uvek kada prođem ispred njegove kuće, tu zateknem jednu skitnicu kojoj Miroslav ostavlja novac. Da mu daje neku siću, ne bi dolazio svaki dan - rekao je Stefan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maria

08.11.2018 16:19

Kada ce on priznati vanbracnog sina ili dati svoj DNK radi utvrdjivanja ocinstva?