Komšije Marijane Mićić otkrile njenu drugu stranu!

Autor: blic.rs

Zabava

08.11.2018

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Marijana Mićić nedavno je preživela veliku dramu, kada je njen otac povređen dok je vozio automobil, a sada njeni susedi otkrivaju šta se promenilo od tog trenutka i kakva je Marijana kao komšinica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Da obojim malo ovo tmurno vece ⭐️??
#gold #summer #selfie #nightout #smile ?

A post shared by Marijana Mićić (@micicmarijana) on Aug 1, 2018 at 11:22am PDT

Skromna devojka koja živi mirno i povučeno za sve koji nisu njen svet. Nije ona za kojom ostaje oblak parfema dok se šepuri kompletno našminkana i elegantno obučena svojim sokakom - dojam je koji Marijana Mićić ostavlja na komšije.

Većina Marijaninih komšija iz medija je saznala da je pre dve nedelje postavljena eksplozija ispod njenog prethodnog automobila koji je poklonila ocu pre nekoliko godina. Kažu da nikome od njih o tome nije pričala, jer svi je znaju samo iz viđenja.

- Žao nam je devojke, mogao joj je otac stradati. Nasekirala se sigurno - kaže gospođa iz susednog ulaza, dok upravnica iz te zgrade Anka dodaje:

- Srela sam Marijanu tih dana kad je eksplodirao automobil. Pričale smo, ali sam se snebivala da je o tome pitam. Međutim, videlo se da se sekira zbog oca i delovala je zabrinuto i nekako tužno u isto vreme.

Komšije nikada nisu videle da iko drugi dolazi kod Marijane i Miloša osim voditeljkinih bratanaca i nekoliko prijatelja.

- Ona s vremena na vreme dovodi decu, devojčicu i dečaka, čula sam da su joj to bratanci. Ponekad uveče čujemo smeh i buku kad im stigne društvo. Inače su tihi i mirni i baš deluju kao skladan par koji se voli i poštuje. Oboje rade, pa često nisu kod kuće. Miloša znam još od dečačkih dana - rekla je jedna komšinica koja stanuje na nekom od viših spratova zgrade.

Gospodin koji je u zgradu ušao sa tri sina ispričao je da je voditeljka smerna i povučena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ljubav u Barseloni. ?

A post shared by Marijana Mićić (@micicmarijana) on Jul 22, 2018 at 11:50am PDT

- Marijanu znam od kad smo se doselili u zgradu. Uvek se lepo javi i pozdravi i nas i decu - kaže jedan od prvih Marijaninih komšija, dok mlađa žena u prolazu dobacuje:

- Ta se nekad javi, a nekad ne. Kako je raspoložena, tako se i ponaša. Ide ulicom i gleda u telefon, a ne u ljude koje sreće. Nije našminkana, ni doterana i nikad nema lepu frizuru, za razliku od lepog izgleda u emisijama. Kao da je druga osoba.

Upravnica zgrade otkrila nam je da su Marijana i njen dečko stan nasledili od njegove babe.

- Kad je baka umrla, Milošu je ostavila stan. Miloš i Marijana su ga pre dve godine i sredili po svom ukusu. Zgrada je stara, ali sređujemo je malo-pomalo. Ovih dana hoćemo baš ispred njihovog stana da zamenimo plafonjeru i jednu kanalicu. Imamo zajednički mejl i viber grupu i tu se stanari dopisuju o tekućim stvarima i problemima. Oni prvi odgovore i redovno obaveze plate. Marijanu manje znam, ali je ona jedna fina, skromna i odmerena devojka, kakva baš treba Milošu koji je momak nesvakidašnje dobrote i divne prirode, a znam ga još od dečačkih dana kad je dolazio baki u posetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading