Ivanović pljuvao po kolegama: Jovana i Srđan su debili!

Autor: Nikolina Marić

Zabava

08.11.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" i urednik zabavnog programa Prve televizije Ivan Ivanović šokirao je javnost kada je odlučio da jasno pokaže da se ne slaže sa temom koju su njegove kolege Jovana Joksimović i Srđan Predojević obrađivali u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom", pa je uz njihovu fotografiju iz studija napisao pogrdan komentar.

Foto: instagram.com/jovanamac
Kolega ih baš uvredio... Jovana Joksimović i Srđan Predojević

Naime, Ivan je postavio fotografiju na kojoj Jovana i Srđan vode emisiju, dok je kajron obaveštavao da pevač Darko Lazić trpi jake bolove i traži drogu od lekara, te ga je zaokružio. U opisu slike Ivan je direktno prozvao kolege komentarom: "Upotreba ovih informacija može te samo učiniti mentolom. Debilarijum na Prvoj."

Foto: Prntscrin
Ivanović je ovo objavio na svom profilu...

Voditelj objavio fotografiju na kojoj njegove kolege vode jutarnji program i u opisu javno uvredio rečima "debilarijum na Prvoj"

RepublikaFoto: instagram.com/veceivan
Nije birao reči... Ivan Ivanović

Objava poznatog voditelja je potom izazvala salvu komentara na društvenoj mreži Tviter, a dok su neki tvrdili da je Ivanović pred otkazom, pa zbog toga vređa kolege, nekolicina ljudi je stala i na njegovu stranu.

Jedan od komentara je glasio: "Ivan nije ništa loše mislio o Jovani i Srđanu, već kritikuje režiju i urednika. Ipak, Joksimovićka i Predojević jesu za kritiku jer su doneli dosta seljakluka sa prethodne televizije." Bilo je i onih koji su bili ubeđeni da je sve pogrešno shvaćeno, pa su dali objašnjenje: "Čitam komentare i ne verujem. Ivan je zaokružio na šta misli, a ne Jovanu i Srđana", pokušali su Ivanovićevi pratioci da opravdaju njegovo ponašanje.

RepublikaFoto: instagram.com/jutrosajovanomisrdjanom
Biće šokirani... Jovana i Srđan

Međutim, kako stoje stvari, Ivan je, po svemu sudeći, shvatio da je njegov komentar mnoge šokirao, pa je nakon što smo pokušali da stupimo u kontakt s njim preko svoje saradnice Sanje Nešić poručio da "nema komentar".

Ivan kolege sa Prve nazvao i mentolima zato što se bave stanjem povređenog pevača Darka Lazića

S druge strane, Ivanove kolege sa Prve televizije pokušavaju da opravdaju Ivanovića navodeći da se samo šalio.

- Ivan je sigurno komentarisao emisiju Srđana i Jovane jer je pre nekoliko dana u studiju bio čovek koji je tvrdio da je Zemlja ravna ploča. Snimak njegovog gostovanja je postao hit na internetu, pa je verovatno želeo da se nadoveže na čitavu priču - kaže jedan od zaposlenih sa Prve televizije koji je želeo da ostane anoniman.

Ipak, ovaj izgovor teško se može smatrati relevantnim s obzirom na to da je Ivanović komentarisao potpuno drugu temu.

Naš list je pokušao da stupi u kontakt sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem, ali oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke do zaključenja ovog broja.

Stupili smo u kontakt sa PR Prve televizije Slađanom Paunović, koja nam je poručila da Prva TV neće komentarisati Ivanovo ponašanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tihomir

08.11.2018 10:05

Vala Jovana je istripovana kao da vodi jutarnji za Englesku Kraljicu. Uzasna je. Neka je neko spusti na zemlju.

Odgovori 11 2