Veoma tužno: Kada Lorena pita mamu gde je Darko, evo šta Ana kaže! (VIDEO)

Autor: pink.rs

Zabava

07.11.2018

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lorena (4), ćerka Ane Sević i Darka Lazića, i dalje ne zna šta se dešava sa njenim ocem. A to je sinoć u emisiji "Amidži šou" potvrdila i Ana Sević.

Naime, otkako je Anin još uvek  zakoniti muž Darko Lazić doživeo tešku saobraćajnu nesreću, sinoć je na Televiziji Pink u emisiji "Amidži šou" iskreno govorila pevačica Ana Sević.

Foto: TV Pink/printscreen

Ona je demantovala da je Darkovu verenicu Marinu izbacila iz bolnice, kao i da je želela da stopira dobrovoljno davanje krvi za Lazića, a potom je potvrdila da njihova ćerkica Lorena (4) još uvek ni ne sluti da joj otac i dalje bije najtežu životnu bitku.

Foto: TV Pink/printscreen
Foto: TV Pink/printscreen
Ana Sević otvorila dušu..

- Ne zna ništa, prosto, radim sve što je u mojoj moći da do toga ne dođe. Ona ne treba da zna, dovoljno je velika da se potrese, a dovoljno mala da bi shvatila šta se dešava. Svi ljudi koji su nam bliski su upućeni u priču i čuvaju je od toga da bilo šta dođe do nje i učiniću sve što je u mojoj moći da bude srećna i nasmejana - objasnila je Ana, koju je Ognjen Amidžić upitao da li četvorogodišnja Lorena pita gde joj je tata.

- Pita, naravno da pita, ali navikla je da nije tu, da nije prisutan. Kada pita: "Gde je?", kažem: "Na putu".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading