Milica spojila sadašnjeg i bivšeg dečka!

Autor: D. L.

Zabava

07.11.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Todorović pojavila se prekjuče na otvaranju restorana "Ritual" kod dobrog prijatelja i kolege Saše Kovačevića, a tamo je spojila svog bivšeg i sadašnjeg dečka! Naime, Kruševljanka se na spektakularnom otvaranju restorana pojavila sa svojim sadašnjim partnerom, a čim je srela Sašinog brata Radeta Kovačevića, prišla je sa svojom jačom polovinom kako bi svi zajedno proćaskali.

RepublikaFoto: e-stock
Milica Todorović i Rade Kovačević

- Miličin sadašnji i bivši partner osamili su se na nekoliko trenutaka dok je pevačica ćaskala sa Sašom i čestitala mu na otvaranju restorana, a potom su uz vino i dobru muziku svi zajedno uživali. Todorovićka se kasnije smestila za sto sa svojim sadašnjim partnerom i nekolicinom prijatelja, sa kojima se provodila sve vreme vidno raspoložena i nasmejana - priča naš izvor sa lica mesta.

Todorovićka je ostala u dobrim odnosima sa bivšim dečkom Radetom

RepublikaFoto: e-stock/Danijel Milutinović
Miloš Paunović i Rade Kovačević

Da podsetimo, pop pevač je u svoj privatni biznis uložio preko milion evra i na ovom projektu je radio više od godinu dana. Pored Milice, na otvaranju se pojavila i pevačica Ana Kokić, pevač Adil Maksutović, kompozitor Damir Handanović, ali i manekenka Dejana Živković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading