Sloba posetio Kiju nakon operacije: Evo kako se ona oseća!

Autor:

Zabava

06.11.2018

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar je 5. novembra imala operaciju na Institutu za onkologiju i radiologiju, a njen bivši muž Sloba Radanović nije krio da je posetio svoju bivšu ljubav.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

 - Odmah sam posetio Kiju posle operacije i hvala Bogu sve je u redu. Bilo joj je drago što me je videla, brzo će se oporaviti, vidim da je nasmejana. Želim da joj ostanem prijatelj. Trenutno ne postoji opcija da obnovimo vezu. Ja sam bio kod Kristine kada se uselila u stan, pa su ljudi povezivali da smo mi bili zajedno.

Sloba je rekao i šta misli o knjizi svoje bivše žene, gde se većinom pominje i on.

RepublikaFoto: e-stock
Kija Kockar

- Ima stvari u kojima je preterala, ali i lepih uspomena. Većina je istina. Kada me nešto iznervira, ja njoj slikam i pošaljem, a ona se smeje - izjavio je pevač za beogradske medije, koji ne planira da se vrati u rijaliti:

- Ne postoji novac zbog kog bih opet ušao. Otići ću u neku fabriku da radim, skupljaću kartone, pre nego da uđem u rijaliti. Znam koliko sam živaca izgubio, ježim se na pomisao da odem tamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

06.11.2018 18:00

Prvi put da je Sloba realan.

Odgovori 20 0