Radi Manojlović poručili da izleda kao babadevojka, pevačica uzvraća brutalno!

Autor: blic.rs

Zabava

06.11.2018

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna, a i dalje mlada pevačica Rada Manojlović objavila je seksi fotografije iz hotelske sobe, te sigurno nije očekivala ružan komentar.

Foto: instagram.com/radamanojlovic

Naime, Manojlovićeva je pozirala  u kratkoj beloj haljinici,  i objavila fotografiju na svom profilu na društvenoj mreži instagram. Pevačicinim fanovima  se ovo dopalo, dobila  je pohvale na račun svog izgleda. Međutim, među mnogobrojinim pohvalama  našli su se i "zli jezici" koji su pevačici uputili negativne kritike, pa je jedan muškarac prokomentarisao da izgleda kao "babadevojka".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#radamanojlovic

A post shared by R A D A M A N O J L O V I C (@rada.manojloviic) on Nov 4, 2018 at 5:46am PST

 

- Rado, nemoj da stojiš tako,  izgledaš kao da nemaš momka. Stvarno kao babadevojka sa spojenim nogama i podbočenom rukom. Treba da staneš da sve gori, na primer da na nešto staviš nogu - uputio je Radi kritike, ali i savete jedan njen fan na Instagramu. A pevačica mu nije odbrusila, kao što su mnogi očekivali, već od smeha nije mogla da dođe sebi, o čemu svedoči njen komentar na Instagramu. Poznata po tome što kritike prihvata kao šalu, Rada je tako reagovala i ovoga puta.

Foto: Instagram/printscreen
Rada Manojlović

Takođe, Manojlovićevoj su  poručili da se zaključa u sobu, jer bi neko mogao da upadne s obzirom na to koliko dobro izgleda, a drugi se pitali da li je sa njom Haris Berković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boris

06.11.2018 15:28

Ona i jeste babadevojka.

Goran

06.11.2018 15:39

Ona i jeste babadevojka.