Ana i Rasta se razvode zbog ove popularne pevačice!

Autor:

Zabava

06.11.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić pokrenula je brakorazvodnu parnicu nakon saznanja da se njen muž Stefan Đurić Rasta udvara Eleni Kitić, ćerki Mileta Kitića.

Foto: instagram.com/ananikolicofficial
Sve je saznala... Ana Nikolić

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, pevačica je izbacila muža iz stana nakon što je u njegovom telefonu pročitala poruke koje je slao Eleni, a u kojima nije štedeo komplimente na njen račun.

- Ana se pre dva meseca dokopala Rastinog telefona kad je izašao u prodavnicu i bukvalno se šokirala. Ušla je u poruke i videla da se njen muž dopisuje sa Elenom, ali da sadržaj tih poruka nije poslovni nego da se njen muž otvoreno udvara Miletovoj ćerki. U porukama je pisalo kako je neodoljiva, kako ima božansku lepotu, kako će napraviti veliku zvezdu od nje, a potpuni šok je usledio kada je iz prepiske saznala da je pesmu koju je ona sačuvala za sebe dao Eleni - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Među njima postoji nešto više... Elena i Rasta se ne razdvajaju

Potpuni šok je usledio kada je iz prepiske saznala da je pesmu koju je ona sačuvala za sebe dao Eleni

- Ona je tada potpuno izgubila kontrolu i počela da razbija po stanu. Kada se Rasta vratio, nastao je totalni haos. Razbila je telefon ispred njega i rekla mu da joj se gubi ispred očiju. On je pokušao da je smiri, ali nije uspeo. Ana je toliko vikala da su se čak i komšije uznemirile. Videvši da ne može da je umiri, Rasta je napustio njen stan, u koji se više nije vraćao - završava priču izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/elenakitic
Ćerka Mileta Kitića kriva za krah braka Ane i Raste?

Kako sagovornik dalje navodi, ovaj incident se dogodio malo pre Rastinog velikog koncerta u Areni u Beogradu. Jedini razlog što se Nikolićka pojavila na Rastinom nastupu i glumila da je sve u redu jeste taj što nije želela da izaziva skandal na dan njegovog najvećeg poslovnog trijumfa, te da njen izostanak ne bi promakao novinarima koji bi više izveštavali o tome zašto njegova supruga nije došla nego o uspehu spektakla. Razlog što se ona nije našla na bini i s njim otpevala duetsku pesme, već je ceo šou posmatrala iz lože, krije se između ostalog i u tome što je na bini sa reperom pevala upravo Elena.

RepublikaFoto: instagram.com/stefanrasta
Među njima je sve gotovo... Ana i Rasta

Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, pozvali smo pevačicu i repera, ali do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke. Takođe, ni Elena nije želela da komentariše ovu situaciju, za koju je i pitanje da li je saznala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading