Dakićka divljala 170 kilometara na čas na mostu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežanu Dakić uhvatila je policija prilikom divljačke vožnje na putu Beograd-Pančevo. Srpski telegraf došao je u posed fotografija na kojima je voditeljka uhvaćena u prekršajnom postupku.

RepublikaFoto: www.youtube.com/emisijapremijera
Nije joj bilo jasno šta se desilo... Snežana Dakić
RepublikaFoto: Srpski telegraf
Vozila kao sumanuta... Sneki Daki

Prema tvrdnjama upućenih, voditeljka je toliko divljala da je radar zabeležio brzinu od čak 170 km/h.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Radar ne laže...

- Snežana se kretala iz Beograda ka Pančevu i jako je brzo vozila. Radar je stajao na izlasku iz Beograd u još uvek naseljenom delu i policija je uočila auto koji mu se jako brzo približava. Kada su videli da je izmerio 170 km/h, bili su šokirani. Odmah su izbacili palicu za zaustavljanje, a Snežana se toliko brzo kretala da se jedva zaustavila - govori dobro obavešten izvor.

Snežana je toliko brzo vozila da je jedva zaustavila auto

Prema tvrdnjama sagovornika, policajac je šokirano upitao Dakićku da li je svesna koliko brzo je vozila i da je takvom brzinom bukvalno ugrozila živote ljudi budući da se kretala kroz naseljeno mesto, gde je ograničenje 60 km/h. Snežana je, tvrde upućeni, tražila lično da vidi šta je izmerio radar i bila je i sama u čudu koliko je brzo vozila. Policija joj je odmah napisala kaznu i prekršajnu prijavu te voditeljki preti oduzimanje vozačke dozvole.

U želji da proverimo informaciju do koje smo došli, pozvali smo voditeljku, ali nije odgovarala na naše pozive i poruke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading