Mia: Preplakala sam svoj rođendan!

Autor:

Zabava

05.11.2018

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe, ali i loše stvari u proteklom periodu dogodile su se pevačici Miji Borisavljević koja je sinoć gostujući u emisiji „Kontravizija“ kod Lava Grigorija Pajkića otkrila zbog čega joj je rođendan protekao u veoma negativnoj atmosferi, kao i u kakvim problemima je poslednji meseci.

RepublikaFoto: instagram.com/miaborisavljevic
Preseo joj rođendan... Mia Borisavljević

Kako je kazala Mia, koja je letos objavila pesmu „Pričaju po gradu“, prethodno je trebalo za drugu numeru da objavi spot. Međutim, tada se dogodilo nešto neočekivano.

-Ja sam se porodila krajem marta i rešila sam da se posle mesec dana vratim u formu da bih snimila taj spot. Krenula sam pre vremena da se spremam, igračice, vežbala sam sa njima, da se sve do leta organizuje, da idemo u Crnu Goru, sve živo, ludilo. I sad treba jedno sedam dana da se montira spot, ja okrenem reditelja da vidim da li je gotovo i on kaže: "Ja tebi moram nešto da kažem, kad smo prebacili karticu u kompjuter, ona se odjavila". I ja sad nemam pojma šta to znači i on mi je objasnio da se spot obrisao i da ga nema. To je bila agonija, bilo je 12 sati kada je trebalo da duvam svećice za svoj rođendan, završila sam sa jorganom preko glave i preplakala sam svoj rođendan. Od tada kartica luta svetom i pokušava da se spasi, čak je išla i u Hong Kong. Uspeli smo da vratimo 50 posto, nije sve izgubljeno, biće tu nekih dosnimavanja... Ta pesma je trebalo već da ugleda svetlost dana, ništa nije slučajno, da je izašla ona, ne bi izašla pesma "Pričaju po gradu". Ta pesma se inače zove "Dođi juče" i ona će se naći svakako na albumu, makar i bez spota, ali mislim da ćete ga ipak videti – izjavila je pevačica koja je napunila 34. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on Sep 10, 2018 at 4:19am PDT

RepublikaFoto: Promo foto
Nije lako biti i majka i pevačica... Mia Borisavljević i Lav Pajkić

Mia je, pre toga, priznala Lavu i da od prođaja veoma teško usklađuje majčinstvo sa poslovnim obavezama, ali da ipak ne odustaje:

-Moram da priznam da mi se sve pomešalo, pa sam tako došla na snimanje tvoje emisije dva dana ranije. Greškom organizatora ili svojom, ne znam, ali eto dogodilo se. Ja sam se lepo našminkala, sredila i došla, a oni su mi rekli:“Pa snimanje nije danas, nego prekosutra“. Dakle, eto kako izdržavam. Ali nije to najgore, desilo se jednom da sam muzičare poslala u jednu diskoteku dan ranije, mislim da je to bilo u Ćupriji. Došli oni u petak, namontirali se, postavili instrumente, a onda im rekli:“Ljudi, pa vi ste sutra“ – objasnila je Mia.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading