(VIDEO) SKOČILI SU NA NOGE ZBOG NJE! ONA JE ZVEZDA BRODVEJSKOG MJUZIKLA: Darija Vračević rasplakala Leontinu i Gocu!

Autor: pink.rs, Republika

Zabava

02.11.2018

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žiri je saglasan da je ona napredovala 100 stepenika.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Daria Vračević

Darija Vračević izvela je numeru "Težak život" i "Tomorrow" iz mjuzikla "Annie". Ona je svojim talentom uspela da rasplače članice žirija, Gocu Tržan i Leontinu Vukomanović, koje su bile oduševljene ovim nastupom.

- Ovo je zvezda brodvejskog muzikla, mislim da ovo neće niko da prevaziđe. Kad bih mogla da dodelim desetku nekome, to bi bila ti. Toliko si dirljiva, teatralna, toliko si u glumi, u plesu, u pevanju... Pevački si postala kuća, a ne dete - navela je Leontina.

- Neki su stagnirali, uljuljkali su se time što su bili u "Zvezdicama", a na njoj se vidi i čuje koliko je radila na sebi. Pevala si prosečno u drugoj sezoni, međutim sada toliko zrelo i ozbiljno pevaš. Ne znam da li ovaj mjuzikl postoji u Srbiji, ali ti si se svakako kandidovala za njega. Toplo ti savetujem da odeš na audiciju jer si neverovatna, nisi napredovala jedan stepenik, nego sto stepenika - rekla je Goca.

Kako je izgledao ovaj fenomenalan nastup pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading