(FOTO) Darko u bolnici, Ana u provodu: Sevićeva s dečkom stigla na koncert Maje Berović!

Autor:

Zabava

02.11.2018

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević proteklih dana objavljivala je saopštenja na svom instagram profilu o tome kako mediji lažno prenose vesti da ona ne posećuje svog bivšeg supruga Darka Lazića, kao i da su mnogi pričali neistine o njenom odnosu s njim.

RepublikaFoto: Republika.rs
Došla malo da se provede... Ana Sević

Međutim, iako je tvrdila da veoma mnogo brine o Darku, ona je ipak odlučila da večeras ne propusti koncert Maje Berović na koji je došla sa dečkom Danijelom Nedeljkovićem.

RepublikaFoto: Prntscr Telegraf.rs
I dalje na intenzivnoj nezi... Darko Lazić

Sevićeva se večeras pojavila u "Štark Areni", ali je vidno ljuta na medije ušla u halu kako bi prisustvovala koncertu. Sevićeva nije želela da daje izjave uprkos tome što su joj se pojedini novinari obraćali, već je ljutito prošla pored njih i ušla na koncert.

RepublikaFoto: Republika.rs
Ana Sević i Daniel Nedeljković

Podsećanja radi, Anin i dalje zakoniti suprug Darko Lazić smešten je u KBC "Zemun" nakon teške saobraćajne nezgode koju je doživeo prošlog utorka u Brestaču, a iako je prvih dana samo Ana mogla da uđe kod njega u sobu, sada to mogu i njegova majka, otac, ali i verenica Marina.

Lazić se oporavlja od višestrukih povreda, a pre nekoliko dana je imao i operaciju tokom koje mu je odstranjena slezina i zaustavljeno unutrašnje krvarenje. Sledeće nedelje ga očekuje operacija butne kosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading