Darka operišu sledeće nedelje: Današnji dan proveo s majkom!

Autor: Blic.rs

Zabava

02.11.2018

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oporavak pevača Daraka Lazića ide uzlaznom putanjom i njegoveo stanje je iz dana u dan sve stabilnije. Međutim, pevača koji je prošlog utorka doživeo strašnu saobraćajnu nezgodu sada čeka još jedna operacija.

RepublikaFoto: instagram.com/lazardarkovic
Još jedna operacija... Darko Lazić

Naime, s obzirom na to da se njegov organizam dobro bori sa svim problemima, lekari su na današnjem konzilijumu odlučili da je vreme za operaciju butne kosti , što je potvrdio i izvor iz bolnice:

- Darkov organizam se odlično oporavlja. On je svakog dana sve svesniji. Po ceo dan je na analgeticima zbog bolova, ali važno je da je njegovo stanje stabilno i da ide na bolje. Zbog toga su lekari odlučili da će operacija noge biti sledeće nedelje - tvrdi izvor.

RepublikaFoto: Republika.rs
Konzilijum lekara doneo odluku...Roditelji Darka Lazića i devojka u razgovoru sa doktorom

Lazić ima postavljene ekstenzije kako noga ne bi počela sama da zarasta, a lekari do sada nisu mogli da ga operišu jer su čekali da mu se stanje što više stabilizuje. Pošto su trenutno unutrašnji organi problem on je svakodnevno na dijalizi kako bi time pospešili rad bubrega i ojačali ostale organe.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Roditelji i danas u poseti pevaču...

Izvor, takođe, otkriva i da je današnji dan Darko proveo s majkom koja je nekoliko sati boravila kod njega:

- Majka je danas ceo dan bila kod njega i sve vreme su razgovarali. Pazila ga je i brinula, a lekari su joj rekli da je potrebno i da mu se daje fluimucil jer ima šlajma u plućima koji treba da izbaci - ispričao je izvor.

Podsetimo, Darko je do sada imao samo jednu operaciju kada mu je zaustavljeno unutrašnje krvarenje i izvađena slezina.

Povrede koje je zadobrio u saobraćajnoj nezgodi su bile veoma teške, ali njegov jak i mlad organizam pomogao mu je mnogo pa se tako Darku i hematom na glavi povlači, a rebra koja su polomljena i koja su probušila plućno krilo lekari će uspeti da saniraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading