Anastasija Ražnatović: Došla sam da otrujem muška srca!

Autor: D. L.

Zabava

01.11.2018

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski džet-set zabavio se na Noć veštica, a brojne poznate ličnosti okupile su se u jednom prestoničkom klubu koji je bio dekorisan u stilu američkog praznika.

Foto: e-stock
Anastasija Ražnatović

Zvezda večeri bez sumnje bila je ćerka folk zvezde i pevačica Anastasija Ražnatović, koja se maskirala u Otrovnu Ajvi iz Betmena.

 Ražnatovićeva je oduševila sve seksepilnim i originalnim kostimom za Noć veštica

Naime, Ražnatovićeva je oduševila sve seksepilnim i originalnim kostimom za Noć veštica, a pre dolaska na zabavu, svojim pratiocima na Instagramu je otkrila svoj kostim, dok je u opisu fotografije napisala: "Došla sam da otrujem muška srca". Na žurku je stigla u pratnji svoje koleginice Marine Visković, kojoj je inspiracija za ovu noć bila pevačica Šer. Anastasiji se kasnije pridružio i njen dečko Đorđe Kuljić, koji je kreativnošću parirao svojoj izabranici, a njegov cilindar i odelo imali su animal print.

RepublikaFoto: printscreen
Otrovna Ajvi

Jedan od najoriginalnijih kostima svakako je ponela bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi, koja je izgledala kao zombi časna sestra, a pored nje zabavi su prisustvovali i Boško Jakovljević, bivša supruga Simona de Karića Tamara Nikolić, manekenka Bojana Krsmanović i mnogi drugi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading