Dara brutalno ispljuvala Georgieva: On je smrad od čoveka, bio je običan tonac!

Autor:

Zabava

31.10.2018

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dara Bubamara nedavno je objavila novu pesmu "All inclusive" za koju je snimila i spot, a to je bio dovoljan povod da smrša i svoju liniju dovede do savršenstva. Ovim povodom ona je progovorila i o saradnji sa mnogim muzičarima, između ostalih i sa Vladom Georgievim za koga nema reči hvale:

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Ne oprašta Georgievu... Dara Bubamara

- Ponosna sam na saradnju sa svima, osim na Georgijeva koji je smrad od čoveka. On je bio jedan običan tonac u studiju kod Kona i Kopca koji je bio sav srećan što je uopšte dobio priliku da radi sa zvezdom kao što sam ja. I onda je jedva dočekao da dođe u emisiju i da me pljune, da se stidi što je radio sa mnom - otkrila je Dara. 

RepublikaFoto: printscreen/twitter.com/VladoGeorgiev
Zamerio se koleginicama... Vlado

Interesanno je da se Georgiev, osim od saradnje sa Bubamarom "ograđivao" i od Nataše Bekvalc sa kojom ne samo da je sarađivao na njenom albumu "Ne brini" već su bili i u emotivnoj vezi, a Dara je imala i komentar na to:

RepublikaFoto: Promo foto
A nju baš briga za Georgieva... Nataša Bekvalac

- Pa naravno, kad ga ni ona ni ja nismo fermale dva posto- navela je pevačica u emisiji "Ekskluzivno".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading