PEJOVIĆ BRIŽAN KUM: Evo kako brine o Aleksandrinoj trudnoći!

Autor: blic

Zabava

29.10.2018

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aco Pejović pozvao je Aleksandru Prijović da zapeva na njegovom koncertu, a priznaje da joj je poručio da manje jede u trudnoći jer je na dobrom putu da se ugoji.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Prijatelji i kumovi

Aco Pejović ovih dana skoro da nema privatan život jer uveliko sprema koncert u Areni, koji je zakazan za 22. novembar, a na kojem će zapevati i njegova kuma Aleksanda Prijović. Iako se zbog blagoslovenog stanja povukla iz medija i prestala da nastupa, ona će napraviti presedan kada je kum u pitanju.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA

Pevač otkriva da se njegova kuma nije promenila u trudnoći, osim što malo više jede.

- Nije se promenila u trudnoći, brak im nikada nije bio jači. Ona je potpuno sigurna tu gde jeste. Sada ulazi u onu fazu drugog stanja kada malo više voli da pojede - kroz osmeh otkriva Pejović, i dodaje:

- Nervoza i povraćanja su prošli, sve je super, ali joj često kažem: "Kumo, je l' može samo neka rupica na kašiki malo da se napravi?"

Pejović je posebno ponosan na to što će se beba zvati Aleksandar.

- Kumče se rita sve vreme, a dobra je fora što se zove kao ja. Mi ga već zovemo i pričamo mu.

Aco ne krije da su svi njegovi uspesi potpuni samo ako su uz njega supruga Biljana i ćerke Magdalena, Marija i Iva.

RepublikaFoto: Promo foto
Aco Pejovic

- Čemu bilo koji uspeh ako nisu sa vama ljudi koji vam najviše u životu znače? Biće uz mene i na koncertu, kao i svi moji prijatelji sa kojima nemam priliku da provodim vremena koliko želim. Kao gost će nastupiti moja kuma Aleksandra Prijović, ona je moje srce veliko.

Pevač otkriva da privatno voli da peca, ali da nema vremena za to.

- Svu opremu sam kupio, olovo i štapove, ali nemam vremena. Rođen sam u Prijepolju, kojim protiče planinska reka u kojoj ima ozbiljne ribe, ali rečne ribe, ne ove druge - prepoznatljivim šarmom se šali pevač, kojeg smatraju miljenikom ženskog pola.

Foto: instagram.com
Pejović sa ćerkom Magdalenom...

Ipak, on tvrdi da su devojke više padale na njegov glas nego na način života i skupe automobile.

- Devojke su padale na pesmu ili na instrument koji sam svirao, prvo je to bila harmonika, zatim klavijature, pa klavir, ali ne na auto - tvrdi Pejović, koji vodi računa o tome da kupuje automobile koji su bezbedni i sigurni na putu da mu se ne dešavale nezgode jer mnogo putuje zbog posla.

- Po gradu sam vozim, ali kada idem na put, onda je tu moj drug, moj brat koji me vozi. Volim da ležim u kolima i hoću da mi bude udobno, približno kao da sam u krevetu. Ranije sam vozio dobre automobile, ali odskora volim da mi budu baš udobni. Bitna mi je sigurnost i da se vratim kući, svojoj porodici posle nastupa.

RepublikaFoto: instagram.com/edita
Snimila duet s Pejovićem...

Aco otkriva da je do dueta sa Editom Aradinović došlo sasvim slučajno.

- Ona je divno stvorenje i dobra devojka, a na sve to ozbiljno pevačko biće - kaže Pejović

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading