Šok! Zorana raskinula dugu vezu sa fudbalerom zbog Halidovog sina?!

Autor: pink.rs

Zabava

28.10.2018

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Halida Muslimovića, Enis, već neko vreme u vezi je s poznatom modnom blogerkom Zoranom Jovanović, poznatijom kao Zorannah, a spojio ih je Stefan Živojinović.

RepublikaFoto: www.instagram.com/zorannah
Zorannah

Budući da su vezu započeli pre nešto više od mesec dana, oboje su se složili da se neko vreme kriju od javnosti, ali kako izvor blizak paru otkriva, njihova priča počela je mnogo pre, u hotelu Enisovog oca.

- Muvanje Zorane i Enisa traje mnogo duže nego njihova veza, a dopali su se jedno drugom pre više od godinu dana, kada je ona sa dobrim drugom, Stefanom Živojinovićem boravila u hotelu Enisovog oca Halida. Pošto je Stefan dugogodišnji prijatelj i njoj i njemu, bilo je pitanje vremena kada će ih upoznati i spojiti, a već pri prvom susretu dopali su se jedno drugom - priča izvor i nastavlja:

- Varnice između njih dvoje sevnule su odmah, ali Enis iz poštovanja prema dugogodišnjem prijatelju, tada nije pokušao ništa. Muvanje između njih krenulo je preko društvenih mreža, zatim poruka i poziva, ali se zbog Zoraninih stalnih putovanja nisu videli. Ipak, u poslednjih nekoliko meseci, često su u isto vreme bili u Beogradu, a Stefan je to iskoristio da ih spoji na ručkovima, večerama i u izlascima. Nije prošlo dugo kada su ga obavestili da su se videli nasamo i da su sada zajedno - otkriva izvor i ističe da se od tog dana gotovo ne razdvajaju. 

RepublikaFoto: e-stock/M. TOPALOVIĆ
Halid Muslimović

Pevač Halid Muslimović iznenadio se kada je saznao da ima novu snajku. Osim što se našalio da je ona snajka tek kada je sin dovede u kuću s prstenom, pevač je rekao da će svaku je prihvatiti ukoliko je njegov naslednik srećan.

- Moram vam priznati da ste me iznenadili, budući da mi sin još nije rekao da ima ozbiljnu vezu. Dok ne javi da se ženi, ne treba ni da me obaveštava. Šalu na stranu, video sam njegove fotografije sa nekom ženskom. Ipak, ne bih se preterano mešao i ako ona njega čini srećnim, meni je srce puno. Verujem da je dobro izabrao, ako ima ukusa na oca - zaključio je Muslimović. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading