Nađove žene zaratile, Mirna šokirala izjavom: Pošmrkala si sav Albertov novac!

Autor: Z. S. R.

Zabava

26.10.2018

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Nađ, bivša supruga Alberta Nađa, tužila je fudbalera zbog neplaćanja alimentacije za troje dece i duga od 34.000 evra.

RepublikaFoto: youtube.com/ Estrada Top
Mirna Nađ

Posle ročišta Nađeva je oplela po bivšem suprugu, ali i istakla da će tužiti sadašnju fudbalerovu suprugu Mirnu Nađ zbog neistina koje plasira medijima. Mirna je nakon ovog postupka odlučila da se oglasi otvorenim pismom Jeleni Nađ, a, po svemu sudeći, borbi porodica Nađ se ne nazire kraj.

Mirna: Ismevaš jadne i nedužne žene koje su prave žrtve psihičkog i fizičkog nasilja

Naime, Jelena Nađ je nakon jučerašnjeg ročišta izjavila:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/IzProfilaTvGrand
Albert Nađ

- Očekujem da će biti sve kako treba. S njim nemam šta da pričam. Oni su našli još jednog svedoka, pa se nadam da će sledeće ročište biti završno. On duguje 34.000 evra, bez škole koju sam ja platila 24.000 evra, a to ću mu oprostiti - rekla je bivša fudbalerova supruga.

Ubrzo je usledio neočekivani odgovor Mirne Nađ na društvenoj mreži Fejsbuk.

- A ti... A ti i dalje kopaš i kopaš po njegovom i mom životu, ali ovog puta si dotakla dno, kopajući po kontejneru ispred naše privatne zgrade. Čekajući smeće koje ću baciti, tražeći šta? Ko si ti? Ti koja si rođenu decu stavila na stub srama! Ti koja si detetu poželela kovčeg! Ti koja si oca svoje dece stavila na isti taj stub srama! Ti koja ismevaš jadne i nedužne žene koje su prave žrtve psihičkog i fizičkog nasilja! Ti koja si propila, prokockala, pošmrkala novac, kuće, stanove, automobile koji je on krvavim radom stekao i dao svojoj deci za života da imaju, a izlaziš u javnost i govoriš da nemaš za ogrev. Ti koja si ismevala oca svoje dece! On nije glup, on je samo jedan dobar čovek, koji je želeo sve da ostavi svojoj deci. Što je normalno. Ali šta ti znaš, ko si ti? Da li je sledeći nivo dizanje automobila u vazduh?! Cela Srbija ti se smeje, pokušala si da staviš ljagu na mene i moju porodicu, ali... ja li ipak sam ja odrasla na ovom beogradskom asfaltu iako si moje dete nazvala ustaškim kopiletom! Dosta je - poručila je Mirna Jeleni Nađ. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading