Ana i Rasta se bore za starateljstvo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta razvode se posle dve i po godine braka. Kako Srpski telegraf saznaje, pevačica i reper počeli su žestoku bitku oko starateljstva nad ćerkom Tarom, a sve zbog pevačicinog insistiranja na tome da ona dobije apsolutno pravo na brigu o ćerki.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

- Ana i Rasta su na obostrano zadovoljstvo odlučili da se razvedu, ali je problem nastao prilikom dogovora oko starateljstva nad ćerkom Tarom. Ana insistira da njoj pripadne starateljstvo u potpunosti, dok Rasta pristaje samo na zajedničko staranje. Ona to ne želi ni da čuje, a toliko se zainatila da mu ne dozvoljava da vidi malu dok mu to sud ne odredi - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

Advokat: Video sam se sa Rastom i sa njim nemam više šta da pričam. Ostaje mi da sa Anom još jednom razgovaram

 

- Rasta je podneo tužbu po ubrzanom postupku, pre dve večeri je bio kod zajedničkog advokata Borivoja Borovića, kome se žalio kako danima ne može da vidi ćerku, zbog čega pati. On pristaje na sve Anine uslove oko alimentacije, samo da ona pristane na to da ćerku može da viđa redovno. Stefan je rekao Borivoju da će sve učiniti samo da se izbori za zajedničko staranje i da od ćerke neće odustati po cenu svega - završava priču izvor.

Prema tvrdnjama, nakon Raste Borovićevu kancelariju posetila je i Ana, a advokat je pokušao da smiri situaciju i da objasni pevačici da je za Taru važno da i otac donose odluke o njenom odrastanju. Međutim, Nikolićeva je ostala dosledna stavu da želi apsolutno starateljstvo nad ćerkom. Zahtevala je od Borivoja da postupak za razvod, ali i starateljstvo, pokrene po ubrzanom postupku.

Ove navode potvrdio je pravni zastupnik popularnog para, koji je naglasio da će razgovor sa Anom obaviti još jednom.

- Video sam se sa Rastom i sa njim nemam više šta da pričam. Ostaje mi da sa Anom još jednom porazgovaram. Pozovite me kasnije uveče - rekao je Borivoje nakon što smo ga pozvali.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anom i Rastom kako bismo čuli njihovu stranu priče, ali do zaključenja ovog broja nisu odgovarali na naše pozive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading