I Darkov drug doživeo nezgodu: Lazić posetio prijatelja, pa sleteo s puta!

Autor:

Zabava

26.10.2018

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić u utorak, 23. oktobra doživeo je saobraćajnu nezgodu na putu za Pećinice u Brestaču, a splet okolnosti koji je prethodio njegovom udesu veoma je bizaran.

RepublikaFoto: instagram.com/vladimir_zunic
Došao u Šabac da poseti druga, pa imao saobraćajku po povratku... Darko Lazić i Vladimir Žunić

Naime, samo dan ranije prijatelj Daraka Lazića doživeo je saobraćajnu nezgodu i pevač ga je odmah pozvao, a potom i posetio u Šapcu:

- Brate moj dobri, ti si posle moje preksinoćne saobraćajke došao i bio uz mene. Sada sam ja uz tebe! Ne daj se, brate! - napisao je Darkov prijatelj Vladimir Žunić koji je otkrio da je Lazić došao u Šabac, između ostalog, i da bi posetio njega:

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Stanje mu se poboljšalo danas... Darko Lazić

-  Darko i ja smo se čuli posle mog udesa, koji se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka. Vraćao sam se iz Bosne i sleteo sam s puta u blizini svoje kuće u Šapcu. Izleteo sam kroz suvozačev prozor, spale su mi obe patike s nogu i pravim čudom sam ostao živ i nemam prelome. Na automobilu je totalna šteta. On me je odmah pozvao i pitao kako sam, kako se to dogodilo, a potom mi je rekao da će doći u Šabac jer ima obaveze i želi da me vidi - počinje Vladimir i dodaje da su po Lazićevom dolasku u rodni grad otišli na slavlje - izjavio je Žunić.

Darko Lazić imao je saobraćajnu nezgodu po povratku iz Šapca na putu Subotište-Brestač kada je svojim automobilom marke "BMW" sleteo s puta i zadobio teške povrede glave, prelom nekoliko rebara od kojih je jedno probilo plućno krilo, povrede nogu i karlice. Lazić je odmah prevezen u KBC "Zemun" gde lekari brinu o njegovom stanju, a juče je i operisan kada mu je odstranjena slezina i zaustavljeno unutrašnje krvarenje. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading