Milica Pavlović bolesna: Pevačica objavila saopštenje!

Autor:

Zabava

26.10.2018

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Pavlović poznata je i po tome što veoma mnogo radi i ispunjava sve svoje obaveze, ali u toku današnjeg dana otkrila je da trenutno nije u stanju da odradi zakazani nastup zbog bolesti.

RepublikaFoto: Z.S.Radulović
Milica Pavlović

Milica je sama objavila kratko saopštenje na svom profilu na instagramu u kom je objasnila zbog čega je morala da otkaže nastup:

- Zaista su retke ovakve situacije kada sam ja u pitanju, ali sam zaista primorana da zbog narušenog zdravstvenog stanja otkažem večerašnji nastup u Splitu. Izuzetno mi je krivo što je došlo do ove situacije, ali obećavam publici da ću im sve nadoknaditi prvom prilikom - istakla je Milica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Oct 26, 2018 at 1:52am PDT

RepublikaFoto: youtube.com/ Premijera Official
Priznala da ima zdravstvene probleme... Milica

Poznata pevačica uglavnom javno govorila o svojim problemima,t ako je prošle godine priznala da je imala depresivne faze s kojima se dosta borila:

- Depresivne faze sustizale su me pre nego što sam ostvarila profesionalne snove. Sada sam u životu napravila ravnotežu. Poslednjih nekoliko godina, s obzirom na to da mnogo radim i da sam konstantno okružena ljudima, imam neverovatnu potrebu za samoćom. Toliko se uželim da se posvetim sebi i iskristališem misli, da čak i svoju cimerku ponekad izbegavam da sretnem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading