Bivša supruga Alberta Nađa: Duguje mi 34.000 evra, moj sin je završio u Urgentnom!

Autor:

Zabava

26.10.2018

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Jelene i Alberta Nađa, bivšeg fudbalera i danas je održano, a nakon zavšetka bivša supruga proslavljenog sportiste za medije je otkrila kako teče proces i čemu se nada:

RepublikaFoto: Starsport
I dalje se sudi sa bivšom suprugom... Albert Nađ

- Na ročištu je bilo kao i uvek, davali su iskaz svedoci. Danas je trebalo da bude poslednje ročište, ali oni su našli nekog novog svedoka. Sigurno ću isterati ovo do kraja jer znam za koga se borim - rekla je Jelena i otkrila da je njen srednji sin imao zdravstvenih problema:

Foto: youtube.com/ Nije voda,
Jelena Nađ

- U subotu zbog onoga što je izašlo u novinama, srednje dete mi je završilo u Urgentnom centru zbog užasnih bolova u glavi. Zbog izjava koje gospođa daje (Mirna Nađ), biće tužena. Neću da dozvolim da moja deca čitaju laži bez dokaza - istakla je Jelena i otkrila koliko novca joj Albert duguje:

Foto: youtube.com/ Estrada Top
Mirna Nađ, druga supruga Alberta Nađa

- Ovo ne može da se završi mirnim putem jer ja svoje troje dece, pored živog oca, sama izdržavam. Ne bih volela da ode u zatvor, ali ako ne isplati ono što duguje... Duguje mi 34.000 evra bez školarine od 24.000 evra koju sam ja platila. To ću mu oprostiti - navela je bivša gospođa Nađ i dodala da ima planove sa tim novcem:

RepublikaFoto: youtube.com/ Nije voda,
Jelena Nađ

- Već znam šta ću s tim novcem, prebaciću na račune svoje dece. Nemanja će da počne posao neki, Nikola će da ostavi za fakultet, a Jani ću da oročim za školovanje - tvrdi ona i na kraju priznaje da se bivši fudbaler godinama nije video s decom:

- Ne, ne, ja verujem da sad Jana prođe pored njega da je ne bi prepoznao. Deca ne žele da se čuju s njim, da žele zvali bi ga. Poslednji put ga je Nikola zvao početkom godine za neku uslugu i on je rekao:"Koji Nikola?", eto toliko o ocu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading