Brat Darka Lazića otkrio u kakvom je stanju pevač!

Autor:

Zabava

26.10.2018

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Operacija koju je u toku jučerašnjeg dana imao pevač Darko Lazić protekla je dobro i lekari su mu odstranili slezinu, ali i zaustavili unutrašnje krvarenje.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Bolje mu je... Darko Lazić
RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Majka Branka i brat Dragan završili posetu Darku Laziću

A ovoga jutra pevač je prebačen na intenzivnu negu i njegova majka Branka i brat Dragan došli su oko 10 časova da razgovaraju sa lekarima, koji su za njih imali dobre vesti. Prilikom odlaska iz bolnice Darkov rođeni brat Dragan kratko je novinarima priznao da se stanje pevača poboljšalo:

Foto: ST/V. LUKIĆ
Brat Dragan istakao da je Darku bolje...

- Bolje mu je, hvala bogu! - nasmejano je izjavila majka Branka, dok je brat dodao:

- Dobro je, neće mu amputirati nogu - istakao je Dragan, s obzirom na to da su pojedini mediji objavili informaciju da lekari neće moći da spasu nogu pevaču. 

RepublikaFoto: youtube.com
Braća... Dragan i Darko
RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Raspoloženi napustili bolnicu... članovi porodice Darka Lazića

Podsećanja radi, Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nezgodu u utorak, 23. oktobra na putu za Pećince u mestu Brestač, kada je automobilom marke "BMW" sleteo s puta. Darko je smešten u KBC "Zemun", a njegovo stanje bilo je neizvesno s obzirom na povrede glave, preloma noge, otkazivanja jednog bubrega i jednog plućnog krila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading