Ana Bekuta započela koncert, Mrka pred novinarima otkrio šta rade pred njen spektakl!

Autor:

Zabava

25.10.2018

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada već tradicionalno Ana Bekuta održava koncert u centru "Sava" i svi ljubitelji njene muzike koja "dira u dušu" došli su da je čuju i uživaju. Prvi je na koncert stigao Anin emotivni partner Milutim Mrkonjić Mrka koji je bez zadrške progovorio o Ani i otkrio šta rade pred njene koncerte:

RepublikaFoto: Republika.rs
U ženskom društvu... Milutin Mrkonjić sa glumicom Majom Sabljić i prijateljicama

- Ja se osećam normalno zahvaljujući jednoj vrhunskoj umetnici i profesionalcu. Ana je jedna žena koja sve ovo shvata rutinski i ozbiljno, i ona je prvi glas Srbije, a nikada ne peva na plejbek. Danas nije bilo tenzije, ona je mrtva hlada i ja sam mrtav hladan, ali dišem. U životu sam mnogo toga prošao, ali ponašanje Anino pred koncert je fenomenalno - istakao je Mrkonjić i doda da kod njih nervoze nema.

- Tenzije nije bilo kod nas u kući jer je kod nas u kući dobar... vazduh, znaš šta sam hteo da kažem - nasmejao je Mrka okupljene novinare.

Na pitanje koliko je jaja danas popila Ana, Mrka je imao duhovit odgovor:

- Da l' misliš da ja imam više od dva - odgovorio je Milutin u svom stilu. 

RepublikaFoto: Republika.rs
Srce joj je puno... Bekuta sa unukom

A i Ana Bekuta je pred sam nastup dala izjavu otkrivši da sada već ima tremu:

- Srce će mi prepući od radposti. A sada me već hvata frka. Od Milutina sam dobila cveće i jutarnji poljubac - istakla je Bekuta koja je koncert posvetila mlađim generacijama odnosno svojoj unuki Sonji sa kojom je stigla u centar "Sava". 

RepublikaFoto: Republika.rs
Snežana Đurišić

Bekutu su, kao i uvek, i ovoga puta podržale kolege Snežana Đurišić, Suzana Jovanović i Saša Popović, Viki Miljković i mnoge druge.

RepublikaFoto: Republika.rs
Suzana Jovanović i Saša Popović
RepublikaFoto: Republika.rs
Viki Miljković u razgovoru sa Suzanom Jovanović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading