Pevač pijan vozio više od 100 na sat, policija otkrila da li je Lazić spavao za volanom!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

25.10.2018

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić pokušao je da zakoči kada je shvatio da će sleteti sa puta kod Brestača i isprevrtati se automobilom, međutim zbog prebrze vožnje nije uspeo da zaustavi automobil na vreme.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Darko Lazić

Naime, na mestu gde je pevač sleteo sa puta u blizini Pećinaca i isprevrtao se, policija je tokom uviđaja pronašla tragove kočenja.

Upravo ti tragovi pokazuju i da Lazić nije zaspao za volanom, kako su mnogi mislili, jer u tom slučaju ne bi bilo tragova kočenja na putu, saznaje "Blic".

 

Jasno je da je pevač pokušao da zaustavi automobil kada je počeo da gubi kontrolu, ali zbog velike brzine koju je razvio, to nije uspeo.

Kako saznajemo, pevač je vozio više od 100 kilometara na sat, što je mnogo veća brzina od one koja je na ovom putu dozvoljena.

Vozio pijan

Darko Lazić je tri sata nakon udesa urađen alkotest koji je pokazao da je pevač imao 1,39 promila alkohola u krvi. Kako saznajemo, s obzirom da je alkotest rađen tri sata kasnije, gotovo je sigurno da je Lazić u krvi imao više promila alkohola, čak oko dva!

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Uništen automobil Darka Lazića

Takođe, kako se saznaje, sumnja se da je Lazić kobne noći bio i pod dejstvom opijata.

Veštaci istražuju udes

Zbog čega je došlo do udesa u kom je pevač teško povređen za sada nije poznato.

- Veštaci utvrđuju kojom brzinom se Lazić kretao i zbog čega je došlo do udesa - kaže izvor.

Ono što je do sada poznato je da pevač nije bio vezan u trenutku kada je njegov automobil skrenuo sa kolovoza u livadu i prevrnuo se nekoliko puta.

 

- Udes se dogodio na ulazu u njegovo selo Brestač, on se vraćao kući. Još ne znam koji su uzroci nesreće, policija radi na tome - rekao je nakon udesa Darkov prijatelj i menadžer Miljan Vračević.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Bolnica u kojoj se nalazi Darko Lazić

Teške povrede

Nakon nesreće pevač je u teškom stanju prebačen u KBC Zemun gde je zbog povreda glave pričao nepovezano. Tom prilikom je direktor KBC "Zemun", dr Dragoš Stojanović rekao" da se pevač nalazi na intenzivnoj nezi i da je životno ugrožen.

Cela porodica je zabrinuta i još uvek u šoku, a brojne kolege tokom celog dana dolazile su u bolnicu kako bi pružili podršku kako pevaču, tako i njegovoj porodici. Njima je zabranjen ulaz na odljenje intezivne nege na kom se Darko trenutno nalazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading