Lukas otkrio šta zna o pokušaju provale u Cecinu kuću!

Autor: Blic.rs

Zabava

24.10.2018

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Aca Lukas dobar je prijatelj Svetlane Cece Ražantović u čiju kuću je pre nekoliko nedelja pokušana provala..

RepublikaFoto: youtube.com/Cirilica TV HAPPY
Ima svoje mišljenje... Aca Lukas

Naime, kako su Ceci dvojica muškaraca udarajući automobilima u vrata pokušali da provale u kuću, o ovome je sada komentar dao i Lukas koji tvrdi da taj ko se na to usudio ne može biti normalan, a potom istakao da je odmah pozvao svoju prijateljicu:

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Pokušali da joj provale u kuću...Ceca

- Naravno da sam se čuo sa Cecom nakon neprijatnosti koju je doživela. Odmah sam je zvao i pitao je da li joj nešto treba. Ko normalan može da se zakuca u nečiju kuću? To su neki psihijatrijski slučajevi. Nije bio slučajan napad, tendeciozan je, ali iza toga ne stoji neka ozbiljna namera. To su neki psihići kojima je palo na pamet da udaraju u Cecinu kuću. I šta će dobiti od toga? Da slupa samo sebi auto. To je van svih rezona, to samo neki kreten može da uradi. Da je neko hteo ozbiljno da joj naudi, to bi uradio na drugačiji način. Ovo je bilo čisto iz hira - izjavio je Aca koji je odgovorio na pitanje o pričama da on nekome duguje novac:

RepublikaFoto: telegraf.rs
Pitanje o dugovima mu se baš nije dopalo... Lukas

-  Koga briga da li sam ja nekome dužan? Taj ko priča neka dođe i neka mi pozajmi pare. I ako sam pozajmio neke pare, pa šta? Neka budu oni nekom dužni. Da vidimo da li će njima neko da da pare. Ja sam se u životu kockao i stalno sam bio gore-dole, gore-dole. A ti što se bave mojim dugovima neka misle o svom budžetu. Sada nisam nikome dužan - zaključio je folker.

A o večitoj temi i o tome da li će se ponovo oženiti, Lukas je imao jasan stav:

- To se nikad ne zna. Glupo je da kažem da bih ili ne bih. Kako mi je sada, dobro mi je. Što si stariji, sve su manje šanse da se to desi. Ne bih menjao trenutno stanje, ali niko to ne može da garantuje. Nekada naletiš na osobu i padneš na kolena u momentu, tako da se događa ljubav, ali to treba da se desi, ne dešava se tako lako i to ne može da se traži. Možda bih se i oženio ponovo - istakao je Lukas koji tvrdi da mu Božana Vujinović, poznata starleta, nikada nije bila devojka.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Prijateljski se drže za ruke... Božana i Aca

- Božana nije bila moja devojka, mi smo samo dobri drugari, i to smo još uvek - rekao je pevač.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading