Sede jedna pored druge i ne govore, a ovo je žestoka svađa Nataše Bekvalac i Goce Tržan!

Autor:

Zabava

22.10.2018

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova članica žirija "Pinkovih zvezdica" Nataša Bekvalac postala je deo ove ekipe na oduševljenje mnogih, ali verovatno ne i na radost Goce Tržan.

RepublikaFoto: Republika.rs
Jedna na jednu stranu, druga na drugu... Nataša i Goca

Naime, iako sada sede jedna pored druge, Nataša i Goca imaju burnu istoriju svog odnosa, a pevačice su pre devet godine imale ozbiljnu svađu i to na javnom mestu. 

Foto: instagram.com/gocatrzan
Isprozivala Natu, a sada će morati da je gleda redovno... Goca

Sve se dogodilo na dodeli nagrada na ceremoniji koju je godinama organizovao jedan magazin gde je Goca trebalo da uruči priznanje Nataši za ispovest godine, kada se prisutnima obratila rečima:

- Iskreno, ne bih volela da dobijem ovu nagradu, jer bi to značilo da sam najžaljenija, a ne najvoljenija… A ova nagrada ide u ruke Nataše Bekvalac - izgovorila je Tržanova, a Bekvalčeva je uz "kiseo osmeh" preuzela nagradu i ironično odgovorila koleginici:

- Ja se nadam da sam ipak voljena i velika mi je čast što sam večeras ovde i što sedim pored Gage Nikolića i Milene Dravić - kazala je tada Nataša.

RepublikaFoto: Republika.rs
Stigla u "Pinkove zvezdice"... Nataša Bekvalac

Iako je Tržanova kasnije pokušala da objasni šta je zapravo htela da kaže, nije bila baš ubedljiva:

- Uopšte mi nije bila namera da potcenim bilo koga, privatno čak mislim da je u Srbiji najbolje biti sažaljevan. To nema veze sa Natašom! Nego, niko nema pravo da odlučuje o tome čija ispovest je najpotresnija. To nije stvar ukusa, svakome je njegova muka najteža. Najblaže rečeno, meni je sve to ispod svakog kriterijuma dobrog ukusa - istakla je Goca.

A na današnjem snimanju, Nataša je sedela pored Goce, ali nisu komunicirale što svedoče i fotografije iako je Tržanova podržala Bekvalčevu kada je doživela porodično nasilje:

- Bez patetične želje da skupim lajkove tvitovima o nasilju nad ženama, jer ne želim žrtvi da dolivam so na ranu, uvek me najviše razočara što su žene ženama najveći vukovovi i najgora inkvizicija - poručila je Goca.

RepublikaFoto: Republika.rs
Moraće da se pomire...Nata i Goca

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading