Kežmanu preti zatvor: Dužan deci 27.000 evra?!

Autor: Blic.rs

Zabava

22.10.2018

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Mateja Kežman suočava se sa ozbiljnim problemima, s obzirom na to da je njegova bivša supruga Emilija Kežman podnela krivičnu prijavu zbog duga za alimentaciju, koju za njihovo troje dece nije plaćao dve i po godine.

RepublikaFoto: Starsport, instagram.com/emakezman
Žena želi da istera pravdu... Emilija i Mateja Kežman

Kako je otkriveno, Mateja za alimentaciju duguje 27.000 evra s obzirom na to da nije uplaćivao novac dve i po godine. On je prilikom dolaska u sud danas pobegao od novinara ne želeći da komentariše svoju situaciju:

- Kada su se pre četiri godine razveli, Mateja je svakog meseca regularno isplaćivao 900 evra, ali onda je iznenada prestao. Iz privatne škole prebacio je decu u državnu i troškove sveo na minimum. Ali je onda odjednom prestao da uplaćuje novac. Pošto Emilija nije mogla da se dogovori s njim, ona je odlučila da podnese krivičnu prijavu. Kežman se u četvrtak pojavio na saslušanju i pokušao je da se opravda time da im je ostavio lokal u Crnoj Gori i da je kirija koju naplaćuju zapravo iznos alimentacije. Takođe je tvrdio da deci redovno kupuje sve što im je potrebno, vodi ih na putovanja, plaća školske troškove i sve što od njega zahteva očeva uloga - svojevremeno je ispričao izvor blizak bivšem fudbaleru.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Moraće da odreši kesu ili će u zatvor... Kežman

A kako sada ističe izvor, Kežman bi zbog duga mogao da završi u zatvoru ukoliko ne pristane da isplati novac bivšoj supruzi na ime alimentacije.

- Ako prizna krivicu, Mateja može da prihvati da im uplati sve što im duguje i da bude osuđen na blažu kaznu. Međutim, ukoliko ostane pri svojim tvrdnjama da deci ništa ne duguje, protiv njega će se voditi sudski postupak i može da bude osuđen na zatvorsku kaznu.

Emilija i Mateja tri godine su vodili brkorazvodnu parnicu, a brak su okončali 2014. godine. Oni su potom počeli da dele imovinu koju su stekli tokom braka, a koja je bila u vrednosti do 15 miliona evra. S obzirom na to da je Mateja tokom braka ulagao u apartmane i hotel u Crnoj Gori, lokale u Beogradu, kao i apartmane na Kopaoniku, možda mu neće biti toliko teško da isplati dug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading