Bekvalčeva stiže u Pinkove zvezdice: Posle porodičnih problema, mala plava menja Jelenu Tomašević!

Autor:

Zabava

22.10.2018

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu Jelenu Tomašević koja je posle četiri godine stručnog komentarisanja mališana u "Pinkovimn zvezdicama" zameniće njena koleginica Nataša Bekvalac.

Foto: youtube.com/Premijera official
Sad će ona da komentariše pevanje mališana... Nataša Bekvalac

Bekvlačeva je pre nekoliko minuta objavila da će upravo ona biti novi član žirija "Pinkovih zvezdica" i da se tome neizmerno raduje:

Jelena Tomašević napustila Pinkove Zvezdice!

- Dragi ljudići, kako sam u muzici od samog detinjstva, temelje moje mizičke karijere svakako čine dečiji festivali koji danas gotovo i ne postoje. Čast mi je i veliko zadovoljstvo da sam od danas deo jednog predivnog muzičkog takmičenja za decu "Pinkove zvezdice". Upravo krećem na snimanje prve emisije, jedva čekam da upoznam klince i uplovim u još jedan muzički izazov za mene. Volim vas - napisala je Nataša na svom  profilu na instagramu.

RepublikaFoto: Radio S
Završila sa žiriranjem... Jelena Tomašević

Ona će zauzeti mesto Jelene tomašević koja je juče objavila da više neće biti deo ovog takmičenja:

- Dragi moji, prethodne četiri godine u našim "Pinkovim zvezdicama" upoznala sam mnogo božanstvene dece, naslušala se predivnog pevanja, smejala se i plakala od radosti sa svojim divnim kolegama iz žirija. Došlo je vreme da se za sada rastanemo. Preda mnom je jedan veliki i bitan muzički projekat zbog koga ću često biti zauzeta. Članovima žirija želim puno radosti i uspešnu sezonu. Uvek ću navijati za sve buduće i bivše takmičare i čekati ih da porastu i pridruže mi se na sceni. Sve vas voli vaša Jelena Tomašević-Bosiljčić - istakla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bic

22.10.2018 12:25

Niko nije nezamenljiv.

Odgovori 11 0