Bekuta isprozivala pevačice: One su plastičarke

Autor:

Zabava

22.10.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Bekuta maksimalno se trudi da neguje prirodni izgled, a za Srpski telegraf je otkrila da je nervira što su sve pevačice na estradi plastične i izoperisane, te i da joj nije jasno zašto im je lepo da izgledaju kao jaje jajetu!

RepublikaFoto: Republika.rs
Isprozivala mlade koleginice... Ana Bekuta

Naime, Bekuta je istakla da nema ništa protiv ulepšavanja i posećivanja salona za estetsku hirurgiju, ali je protiv toga da se prate trendovi koje društvo nameće kao "obaveznu modu".

- Iako možda tako izgleda, nisam neko ko je zakleti protivnik estestske hirurgije, samo u svemu, pa i u tome, treba imati meru. Ne treba preterivati. Pevačice u tome naročito prednjače, neke moje koleginice su se toliko izoperisale da, kad bi stale jedna pored druge, izgledale bi kao jaje jajetu! Zbog toga ne mogu da nađu pravog muškarca. To mi, recimo, nikako nije za pohvalu. Izgledaju kao da su sve otišle kod istog čoveka i dogovorile se da sve isto urade, a nije poenta u tome. Mlade pevačice poput Aleksandre Mladenović, recimo, a ima ih još puno, ne bi trebalo da se zatežu mnogo jer smatram da su lepe kao lutke i bez bilo kakvih operacija. Ali dobro, svako ima pravo na svoj izbor. Treba malo više raditi i na duhu i učiti.

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Bekuta je prozvala za primer...Aleksandra Mladenović

Je l' posećujete vi estetskog hirurga?

- Naravno da posećujem, ali, kada odem na neki tretman, to je nešto vrlo sitno. Čak se i ne primećuje na meni. Nikad ništa ne uvećavam, ne zatežem. Samo odem da osvežim kožu ili očistim lice. To je sve.

Mislite li da je muškarcima najvažniji fizički izgled kod žene?

- Mislim da je to prva stvar koju muškarci primećuju na ženi, ali da nimalo nije presudna. Nije im to sfera interesovanja za neke dublje staze i veze, na kraju krajeva i brak. Svaki muškarac za brak pored sebe hoće ženu koja će mu biti oslonac i sa kojom će moći sigurno da korača kroz život. Ne treba mu lutka na naduvavanje.

Mlade pevačice poput Aleksandre Mladenović, recimo, a ima ih još puno, ne bi trebalo da se zatežu mnogo. Treba malo više raditi na duhu i učiti

Pisalo se da ste na posebnom režimu ishrane pred koncert kako biste smršali, da li je to tačno?

- Ja se hranim isto kao i do sada. Nisam ni na kakvom režimu. Ne vidim zašto bih bila. Zadovoljna sam svojim izgledom.

Kako vam se čini nova sezona "Zvezda Granda"?

- Mislim da ovo takmičenje tek sada ima i dobija pravi smisao. Naravno, ne nipodaštavam uspehe koje su "Zvezde Granda" ostvarile u prethodnim sezonama, a znamo da su i te kako sve bile vrlo gledane. U novoj sezoni ćemo svi mi kao pevači imati pravu ulogu i mogućnost da svim mladim ljudima pokažemo neke naše tajne i veštine kojima se služimo u ovom poslu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Koga nema, bez njega se i može i mora... Aca Lukas

Je l' vam neobično što više nije tu Aca Lukas?

- Naravno da nam Aca svima nedostaje, ali njegova je lična odluka bila da ode. Nismo mogli ništa protiv toga. On se tako izjasnio i to je u redu. Najviše nam fali ta njegova energija, na koju smo svi navikli. Ali, bože moj, niko nije nezamenljiv.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Nedostaje joj Lukas... Bekuta

Kako se Đorđe David snašao u žiriranju?

- Odlično se snašao. Stvarno je dobar u ulozi mentora. Prati sve vreme kako mi radimo i šta radimo, hvata fore i fazone. Uklopio se izvrsno i iznad svih mojih očekivanja.

Kako teku pripreme za koncert u Sava centru?

- Za sada sve ide i klizi onako kako sam planirala i nadam se da će tako i ostati. Nema nikakvih problema i ja sam prezadovoljna. Samo da me na dan koncerta glas dobro posluži, da se pre toga dobro naspavam i odmorim i to je to.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Sprema se za koncert... Ana i Milutin Mrkonjić Mrka

Imate li neku posebnu rutinu pred sam nastup?

- Dovoljno mi je da budem okružena pozitivnim ljudima i da sam u jednoj vedroj atmosferi. Ne volim da mi neko mrači pred nastup. To je najvažnije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zorica

22.10.2018 13:31

Ana Bakuta.

Odgovori 12 1
Goran

22.10.2018 13:54

@Zorica - To je Ana Bakutana.