(VIDEO) Dovela i babu i dedu: Prija sa celom porodicom na koncertu Lepe Brene!

Autor:

Zabava

21.10.2018

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća zvezda na prostoru bivše Jugoslavije, Lepa Brena i večeras će održati koncert kojim obeležava 35 godina karijere, ali i 58. rođendan koji je proslavila juče, a njena snaja Aleksandra Prijović sinoć, ali i večeras je prisustvovala ovom spektaklu.

RepublikaFoto: instagram.com
Brena i večeras pravi spektakl...
RepublikaFoto: Republika.rs
Prija sa celom porodicom...

Međutim, Prija je sinoć na koncert došla samo sa suprugom Filipom Živojinovićem i sve vreme igrala sa njim i njegovim ocem Slobodanom Bobom Živojinovićem, dok je večeras stigla sa čitavom porodicom. 

Aleksandra je stigla sa mamom Borkom, ali i babom i dedom s kojima je odlučila da večeras uživa na koncert Lepe Brene, svoje kolegincie i pomajke njenog supruga Filipa.

Ovom prilikom Aleksandra je otkrila da je sinoć, na Breninom prvom koncertu plakala jer je za nju to bilo veoma emotivno:

- Bilo je preemotivno i prelepo, i kada vidite da toliko ljudi voli nekoga koliko vole nju, onda je nemoguće da se ne rasplačete- izjavila je Prija. 

Osim Aleksandre večerašnjem Breninom koncertu prisustvovaće i Aco Pejović koji je stigao sa suprugom Biljanom, kao i pevačica Ana Bekuta, Katarina Živković i mnogi drugi. 

RepublikaFoto: Republika.rs
Aco Pejović došao da ispoštuje koleginicu...
RepublikaFoto: Republika.rs
I Bekuta će uživati uz Lepu Brenu...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading