Jelena Tomašević napustila Pinkove Zvezdice!

Autor:

Zabava

21.10.2018

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica žirija "Pinkovih zvezdica", Jelena Tomašević posle četiri godine provedenih u ovom šou programu odlučila je da napusti takmičenje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Više neće sedeti ovde... Jelena Tomašević

Jelena je na svom profilu na instagramu napisala da više neće biti deo žirija "Pinkovih zvezdica", a u obrazloženju kao razlog je navela da počinje da radi na novom projektu:

- Dragi moji, prethodne četiri godine u našim "Pinkovim zvezdicama" upoznala sam mnogo božanstvene dece, naslušala se predivnog pevanja, smejala se i plakala od radosti sa svojim divnim kolegama iz žirija. Došlo je vreme da se za sada rastanemo. Preda mnom je jedan veliki i bitan muzički projekat zbog koga ću često biti zauzeta. Članovima žirija želim puno radosti i uspešnu sezonu. Uvek ću navijati za sve buduće i bivše takmičare i čekati ih da porastu i pridruže mi se na sceni. Sve vas voli vaša Jelena Tomašević-Bosiljčić - napisala je pevačica i ovime rastužila mnoge svoje fanove koji su je rado gledali u popularnom muzičkom takmičenju.

 

Ko je njena nova zamena i dalje nije poznato, a kako će na ovo reagovati ostali članovi žirija Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Sergej Ćetković kao i Kristina Kija Kockar koja se sada pridružila ovom sastavu uskoro ćemo i saznati. 

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove zvezde
Kolege će joj sigurno biti tužne... Sergej i Jelena u "Pinkovim zvezdicama"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
lea

21.10.2018 19:13

Bravo Jelena,očekujemo to i od Leontine,Sergeja i Goce.

Odgovori 8 24
djurdje

22.10.2018 11:52

Ja nisam redovno pratio pinkove zvezdice, ali cu sada pratiti prvenstveno zbog Kristine i siguran sam da je broj istomisljenika ogroman. Draga Kristina, od srca ti zelim puno uspeha i puno srece u zivotu i u radu.

Odgovori 19 4
Dijana

22.10.2018 11:53

Trebaju nam zvezdice, buduce zvezde, a ne pevaljke.

Odgovori 15 0
Maya

23.10.2018 13:23

Ja nisam gledala emisiju ali cu sada pokusati samo zbog Kije. Ziri sa Kijom, Bekvalcevom, Stankovicem i Leontinom je meni odlican, cak mi je i Goca Trzan visak, ako imamo srece otici ce i ona;)