Prozivka! Karleuša nazvala Popovića jarcem, on nju matorom kokom!

Autor:

Zabava

21.10.2018

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvrede koje u toku emieije "Zvezde Granda" upute jelena karleuša i saša popović jedno druggom, sada su već postale redovne. A ono što su sinoć jendo drugom izgorvorili karleuša i Popović mnoge je nasmejalo do suza.

RepublikaFoto: Promo foto / ST/V. LUKIĆ
Prozivaju se u svakoj emisiji... Jelena Karleuša i Saša Popović

Jelena i Saša uputili su ove reči jedno drugom u emisiji "Zvezde Granda - Specijal" i napravili vanserijski šou, a sve je počelo kada je popović otkrio da je prvi put bio na karleušinom nastupu:

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Karleuša ga nazvala mladim jarcem... Popović

- Bio sam na Jeleninom nastupu, a sada ću prvi put da slavim Novu godinu posle 20 godina, da znaš, i evo doći ćemo kod tebe (Jelene Karleuše) i malo kod Ane. U stvari, platićemo kod tebe, a Mrka će da mi plati kod Ane- izjavio je Saša, a ppo diva je nadovezala:

- Ajde i ti nešto da platiš, za promenu - rekla je i nasmejala sve, a kasnije dodala jednu urnebesnu rečenicu.

Foto: Prntscr Prva TV
Popović je nazvao matorom kokom... Karleuša

- Ali ono što je bilo interesantno na nastupu jeste videti Sašu kako se baca kao mladi jarčić uz moderne zvuke novokomponovane muuzike hip-hop, trep i tako dalje - dodala je Jelena.

- Kao mladi jarčić? - upitao je Saša.

- Dobro kao mladi jarac - rekla je Jelena kroz smeh.

- Pa ja kao mladi jarac sam bio na tvom nastupu i video sam jednu matoru koku pa valjda ta sinergija se poklopila - pokušao je da joj odgovori Popović.

- Matora koka je bila takva da si ti već sada uplatio tu Novu godinu - zaključila je Jelena i dobila gromoglasan aplauz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading