Pomirile se Karleuša i Nataša!

Autor:

Zabava

20.10.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac konačno su zakopale ratnu sekiru posle dve godine, koliko ima od njihovog poslednjeg javnog prozivanja.

RepublikaFoto: Promo foto
Nekima je ipak počela da prašta... Nataša Bekvalac

Novosadska Barbika prekjuče je na svoj Instagram nalog postavila snimak iz emisije u kojoj je gostovala pop diva gde o njoj priča samo najlepše stvari i daje joj podršku vezanu za novu pesmu "Mala plava".

- Ovo je prvi put da JK hvali Natašu posle skoro dve godine. Pre toga pevačica je svako malo slala otrovne strelice na adresu svoje koleginice. Poslednji rat desio se u septembru 2016. godine, kada je Nata pevala na gej prajdu. JK je tada poludela, pa je osula paljbu po njoj na svom Tviter nalogu. Bilo joj je krivo jer nju nisu pozvali da peva gratis, a Bekvalčevu je optužila da je za pevanje na prajdu uzela honorar - kaže izvor koji je dobro upućen u odnos ove dve zvezde.

Foto: Promo foto
Odlučila da se pomiri s koleginicom... Jelena Karleuša

Nešto ranije, tačnije u junu iste godine, nakon što se Nataša Bekvalac pojavila na naslovnici jednog magazina, Jelena Karleuša je na svom Tviter profilu uporedila ovaj foto-sešn sa jednim koji je ona odradila 17 godina ranije, aludirajući na to da ju je Nata iskopirala. Novosađanka je isprva odbijala da komentariše ovakve optužbe i isticala kako se takvim stvarima ne bavi, ali na kraju je ipak odlučila da progovori, gde je priznala da se plaši Karleuše:

JK nahvalila Bekvalčevu u jednom intervjuu, a Nata je postavila snimak na svoj Instagram nalog

- Ne smem da se kačim sa JK. Ko se kači s njom, ne prolazi dobro, tako da, evo, neka bude da sam iskopirala, izvinjavam se. Evo, namerno sam to uradila - rekla je sarkastično Bekvalčeva za jedan list.

Javne simpatije prema Nataši Karleuša je nesebično pokazala prekjuče, kada je u jednom intervjuu izjavila sve najlepše za Natu:

Jelena: Nataša je samohrana majka dvoje dece, neko ko se sam bori čitav život. Ima svu moju podršku

- Moram da kažem da Nataša nikad bolje nije izgledala. Izgleda da žena, kada prolazi kroz težak period u životu, najbolje izgleda. Čestitam joj povratnički singl. Onog momenta kada je pesma izašla svi su to dočekali na nož, ja sam znala da će biti veliki uspeh. Sve što se u Srbiji dočeka na nož posle bude veliki hit. Želim joj sve najbolje, ja podržavam žene koje se bore same. Ona je samohrana majka dvoje dece, neko ko se sam bori čitav život. Ima svu moju podršku - rekla je Jelena bez ustezanja i tako je pokazala da više ne gaji animozitet prema Nati, već da je došlo vreme za ljubav između njih dve. Sa druge strane, i Bekvalčeva je kao odgovor Jeleni i prihvatanje ruke pomirenja pokazala time što je snimke postavila na svoj Instagram nalog.

Foto: Youtube.com/ Zvezde Granda
Neće više da dira Natu... Jelena

Istorijat prozivki JK i Nate!

Januar 2015.

Prvi sukob Nate i Jece desio se pre tri godine, nakon što je Jelena želela da isproba kozmetičke usluge koje pruža salon Natašine sestre Dragane. Jelena se obratila Nataši kako bi zakazala tretman za japansko iscrtavanje obrva, ali je zahtevala da taj dan niko drugi od mušterija ne bude u salonu.

- Do problema je došlo kada se Karleuša iz nepoznatih razloga nije pojavila u zakazano vreme. Nataša je satima pokušavala da stupi u kontakt sa njom, zvala je, slala poruke, ali odgovora nije bilo. Danima posle toga takođe je želela da joj Jelena objasni razlog zbog kojeg se nije pojavila iako su joj sestre Bekvalac izašle u susret, ali svaki pokušaj bio je bezuspešan. Nataša je bila ljuta i razočarana, a svojim prijateljima je pričala kako je Jelena neodgovorna i bezobrazna.

Jun 2016.

Nakon što se Nataša Bekvalac pojavila na naslovnici jednog magazina, Jelena Karleuša je na svom Tviter profilu uporedila ovaj foto-sešn sa jednim koji je ona odradila 17 godina ranije, kojim je jasno aludirala na to da ju je njena koleginica iskopirala.

RepublikaFoto: Prntscr Prva TV
Okrenula i ona novi list... Bekvalčeva

Septembar 2016.

Jelena Karleuša je izazvala haos na Tviteru kada je iznela svoje mišljenje na temu održanog prajda i Natašinog nastupa na njemu.

Organizatori prajda su pozvali Novosadsku Barbiku da nastupi na prajdu, što je izavalo Karleušinu reakciju, pa je to svoje nezadovoljstvo izrazila na Tviteru. Ona je tom prilikom Natu nazvala kišnom glistom, a optužila ju je i da je uzela honorar da se pojavi na prajdu.

April 2017.

Još jedna otrovna strelica od JK na račun Nate desila se prošle godine, kada je kao članica žirija u "Zvezdama Granda" diva uputila sledeći komentar jednoj od kandidatkinja:

- Marijana, ti si pesmu Nataše Bekvalac otpevala top! Otpevala si je bolje nego što je Nataša otpevala tu pesmu! Pokidala si, mnogo mi se sviđa - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading