Kija otkriva sve Slobine prevare u knjizi!

Autor:

Zabava

20.10.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kockar objaviće knjigu u kojoj će razotkriti sve afere bivšeg supruga Slobodana Radanovića i progovoriti o aferama koje je pevač imao pre i nakon što su sklopili brak!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Odlučila je sve da obelodani... Kija Kockar

Naime, kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, bivša stjuardesa u svojoj autobiografiji pored otkrivanja afera svog bivšeg govori i o tome koliko su joj bili teški muzički počeci i ulazak u estradne vode.

On je deo mog života i svega lepog i ružnog. Krije se na mojim dobrim i lošim primerima, ali svako će drugačije da doživi knjigu, tvrdi rijaliti-pobednica

- Kockareva je shvatila da se mesecima od kada je pobedila u rijalitiju priča oko nje i njenog bivšeg muža Slobe i dalje vrti u medijima, pa je sad odlučila da obelodani sve ono o čemu dosad nije pričala. Rešila je da napiše knjigu u kojoj će otkrili sve Radanovićeve afere koje je imao i pre i u toku braka sa njom. Kija je svesna činjenice da su njenog bivšeg muža povezivali sa raznim devojkama i govorili joj da je vara na sve strane, ali je ona svesno prelazila preko svega jer ga je ludo volela i nije želela da joj brak traje "pet minuta" - priča naš sagovornik i nastavlja:

- Kristina je sa Slobodanom u više navrata u rijalitiju pričala na temu da li joj je i koliko bio neveran, a kako Radanović nije želeo da govori o svojim aferama pred kamerama, mnogo toga ostalo je nedorečeno. Kockareva je u svojoj knjizi do detalja opisala sa kim je i kada Sloba imao šeme i ljubavne romanse, pa je otkrila da je gotovo za svaku znala, ali se uvek pravila luda jer je samo čekala trenutak kada će napraviti skandal.

Kija: Tačno je da se Slobodan dosta pominje i da će biti otkrivene neke tajne

Inače, čim je Radanović kročio u rijaliti, prevario je Kiju sa blogerkom Lunom Đogani, a za vreme trajanja rijalitija pojavilo se brdo dokaza koji su ukazivali na to da je Radanović tada još uvek zakonitu suprugu varao sa pevačicom Dušicom Grabović, bivšom zadrugarkom Anom Korać, Nadeždom Biljić, Alisom Đurić, ali i sa nekoliko anonimnih devojaka iz Zrenjanina. Pozvali smo Kiju kako bismo je pitali za komentar, a ona je potvrdila naša saznanja.

RepublikaFoto: e-stock
Biće deo Kijine knjige... Slobodan Radanović

- Tačno je da ću dosta pominjati Slobodana u svojoj knjizi i da će biti reči o nekim stvarima o kojima do sada nismo govorili. On je deo mog života i svega lepog i ružnog. Krije se na mojim dobrim i lošim primerima, ali svako će drugačije da doživi knjigu i svako će drugačiju pouku izvući iz nje. Počela sam da pišem čim sam izašla iz rijalitija, a na ideju sam došla još u Beloj kući - rekla je Kristina za naš list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Iksan

20.10.2018 08:01

Otkrivaš njegove, a svoje prevare? Od njih si amnestirana, očigledno. Sve za lovu, lovu..hahha

Odgovori 8 21