Objavljuje Slobina pisma: O ovome Kija piše u knjizi!

Autor: Blic.rs

Zabava

19.10.2018

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba odjeknula je vest da Kristina Kija Kockar, bivša stjuardesa i pobednica rijalitija "Zadruga" objavljuje autobiografsku knjigu. A kako je otkriveno, Kija će u ovoj knjizi, čiji je naziv "Moj poptis" opisati deo svog života od kada se udala za Slobodana Radanovića pa sve do toga kako se osećala kada ju je prevario.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Deo Kijinog romana biće i njegova pisma... Sloba i Kristina

Kristina je pre nekoliko meseci najavila svoju knjigu, a sada je otkriveno i o čemu je pobednica "Zadruge" pisala:

- Kija je oduvek smatrala da je njen život za knjigu jer je toliko stvari proživela za kratko vreme. Zato je i odlučila da sedne i sve stavi na papir. Ona u knjizi „Moj potpis“ opisuje sve ono što se dešavalo pre rijalitija “Zadruga”, zatim tokom boravka na imanju u Šimanovcima, kao i period nakon razvoda od Slobodana Radanovića. Sa mnogim stvarima iz njenog života javnost nije upoznata, a ona će sada otkriti sve. U okviru knjige će biti objavljena i ljubavna pisma, ceduljice i poruke koje je dobijala od Slobe. Ona će opisati i one lepe i one manje lepe trenutke koje su njih dvoje proživeli. Čitaoci će imati prilike da otkriju i o čemu su Sloba i Kija razgovarali pre razvoda, kako je Kija proživljavala trenutke kada je suprug prevario sa Lunom Đogani i kako je smogla snage da uđe u rijaliti kako bi se borila za nešto svoje- otkriva izvor koji odgovara na pitanje koje mnogi postavljaju, a to je da li je Kristina sama pisala knjigu:

RepublikaFoto: e-stock
Nije dugo pisala knjigu... Kija Kockar

- Celu knjigu je napisala sama nakon izlaska iz rijalitija. Jedva čeka sledeću nedelju kada će se knjiga pojaviti u prodaji. Kija je želela da knjigu promoviše baš na Sajmu knjiga, a izdavač joj je to i obezbedio. Uskoro će i Kija otkriti sve detalje u javnosti.

RepublikaFoto: e-stock agency
Za tri dana objavljuje knjigu... Kockarova

Kockarova je nedavno i sama  priznala da piše autobiografski roman:

- Već dva meseca zapisujem sve čega se setim, naročito uveče pre nego što legnem. Kada skupim dovoljno materijala, napisaću celu knjigu. Još nemam naslov, ali sigurno će biti šokantan.

- Verovatno ću dobiti oštre kritike, kao što je svojevremeno to bio slučaj sa blogerkom Zoranom Jovanović, ali me to ne dotiče. Uostalom, ja neću pisati o modi ili nekoj temi u koju se ne razumem već o mom životu, a tu temu veoma dobro poznajem - zaključila je Kristina Kockar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ana

20.10.2018 06:56

Ona sama ne može dve rečenice da sastavi a ne čelu Knjigu.

Odgovori 6 33
Boris

20.10.2018 16:54

@Ana - A ti Ana ne možeš jednu celu rečenicu pravilno da napišeš. Cela knjiga je cela.

Odgovori 23 2
Jeca

20.10.2018 19:48

Kija je jedna sramno prevarena i ostavljena zena i samo osobe kao doticna Ana, mogu to omalovazavati ali Ana je zaboravila da je KARMA, cudo!

Odgovori 19 2