Koliko te volim, ne zna niko: Relja čestitao Nikoliji rođendan neverovatnim rečima!

Autor:

Zabava

19.10.2018

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao najvoljenija žena verovatno se sada oseća Nikolija Jovanović kojoj je njen partner Relja Popović čestitao rođendan na veoma lep način.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Dobila predivnu čestitku... Nikolija

Iako Nikolija i Relja nisu venčani, to ih ne sprečava da jedno drugom i javno upute reči ljubavi i tako pokažu koliko se vole:

- To koliko te volim ne zna niko. Možda ni ti. Ne volim velike reči, ali volim što si tu, volim što imam nekog ko me ovako gleda, volim način na koji me zagrliš, osetiš, smiriš. Ti si najlepši primer koliko malo je ljudima potrebno da bi se menjali. Ljubav, povrenje i čvrsto stegnuta ruka na putu kojim hoćemo da idemo. To se trudim uvek da ti pružim. Kao i osmeh, jer njega najaviše volim. Osmeh, tvoj, zbog mene, za mene. Srećan rođendan moja Niki - napisao je Relja na svom profilu na instagramu u opisu fotografije na kojoj su Nikolija i on.

Pevačica i reper imaju ćerku Reu kojoj je sada dve godine, a njih dvoje nekoliko puta su isticali da im papir, odnosno venčanje ne znči ništa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading