Bila je Karleušina kuma na venčanju, ubijen joj je bivši verenik, a Ivana je sada trudna!

Autor:

Zabava

19.10.2018

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata manekenka Ivana Kukrić nekada je bila veoma popularna i u Srbiji je radila sve velike revije, a pre izvesnog vremena se povukla iz javnosti. Njeno ime ponovo se pojavilo u medijima kada je ubijen Dragan Trišić Triša (44) s kojim je dugo bila u vezi i za kog je bila verena.

Foto: youtube.com/ Zdravko Colic
U spotu Zdravka Čolića je oduševila... Ivana Kukrić

Ivana je modelingom počela da se bavi sa 17 godina, a radila je za najpoznatije modne kreatore i brendove, poput Armanija i Valentima, a pojavljivala se i u brojnim svetskim časopisima. U reklami za poznatu marku maskara "pozajmljivala" je oči popularnoj holivudskoj glumici Hali Beri, prenosi "Bazar".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Kukric (@ivanakukric) on Jul 17, 2018 at 8:37am PDT

Ivana se u jednom momentu potpuno povukla iz javnosti, a o privatnom životu retko i govori. Zato su mnogi bili iznenađeni kada su saznali da Ivana sa izabranikom, koji se bavi građevinom, čeka dete. Manekenka je u devetu mesecu trudnoće i uskoro će postati majka devojčice.

Inače, njih dvoje su i poslovno počeli da sarađuju.

- Poslednjih pet godina počela sam da sarađujem sa svojim partnerom, a sada suprugom, koji se bavi građevinom. Tu sam se potpuno pronašla, u dizajnu enterijera - otkrila je manekenka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@stiffaofficial #silvernecklace #stiffaofficial #stiffamilano #whichanimalareyou

A post shared by Ivana Kukric (@ivanakukric) on May 27, 2018 at 3:47am PDT

Kukrićeva je 2004. godine bila kuma na venčanju Jelene Karleuše i Bojana Karića. Tada su bile veoma dobre prijateljica, a 2003. godine pojavila se u spotu Zdravka Čolića "Zločin i kazna".

Ivana je sada u devetom mesecu trudnoće u kojoj maksimalno uživa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Kukric (@ivanakukric) on Oct 15, 2018 at 12:07am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading