Tamara odgovorila Kiji na pretnje tužbom: Ja ni svog papagaja ne bih sahranila pred kamerama!

Autor: alo.rs

Zabava

18.10.2018

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob Tamare Đurić i Kristine Kije Kockar se nastavlja, nakon što je novopečena pevačica na svom Instagramu objavila da će da Đurićevu tužiti zbog izjave u kojoj je pomenula sahranu njenog oca, starleta je rešila da uzvrati udarac na sebi svojstven način!

Foto: printscreen/TVPink/instagram.com/tamarastar89
Tamara Đurić i Kija Kockar

- Sendvičaro i osrednja koketušo, ne prozivaj krezave ljude, oni su te izmislili. To su ti fanovi, nezahvalna klozetarko! Nisu svi prodali muža i očevu sahranu, pa da mogu sebi da priušte ponešto. Makarone ti ne trebaju, istina, tebi treba opet dati ona kolica sa sendvičima da deliš po ekonomskoj klasi ili pored restorana, gde ti mama deli porcije, da otvoriš svoju sendvičaru da ljudi mogu da jedu na lakat. Isti ti koji te podržavaju - izjavila je tada Tamara. 

No očigledno da je Kockarevu zabolela ova njena izjava, pa je rešila da je tuži.

Ona je na svom Instagram nalogu napisala kako su tužbe spremne, da će prva biti upućena na Tamarinu adresu zbog toga što je izjavila kako je Kija prodala očevu sahranu.

Foto: printscreen/instagram.com/kija_kockar__official
Kija Kockar

S druge strane, Đurićeva za Alo! kaže da bi Kiju trebalo da bude sramota, a ne da razmišlja o tužbama.

- Njena ograničenost nam je jasna, ali da pojasnim nisam rekla da je prodala i dobila priznanicu, ali je iskoristila da bi izazvala sažaljenje naroda i ni zbog čega više. To je sindrom Goge Sekulić tuži mene sto je ružna tako ova tuži mene što je uradila tako bizarnu stvar da cela Srbija gleda ceremoniju te vrste( meni je stvarno žao i nikome to ne želim ), ali to su stvari koje se prosto ne ekranizuju. Ja svog papagaja ne bih sahranila pred kamerama pa milione da mi daju. Neke stvari su prosto lične prirode za najuže krugove i ne treba ih skrnaviti. Ta zena je fuj i odatle moj animozitet prema njoj. No šta njoj objašnjavati sta je intima kako kaže nas narod GLUVOM PRIČATI I ĆORAVOM NAMIGIVATI ISTO JE - poručila je Tamara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bilja

18.10.2018 19:46

Klaberka Tamara Djuric i dalje vredja u prenosnom smislu. Nagutala se makarona pa joj se moze. Neka onda plati kaznu.

Odgovori 39 13
Jelena

18.10.2018 20:22

@Bilja - Mislite da ce morati da plati Kiji sto je primetila nesto ocigledno? Malo sutra, prodala je nego sta, a sve zbog kojeg glasa vise.

Odgovori 14 23