Tužna sudbina Topalkove ćerke: Bila je u vezama sa momcima koji tuku žene, a sada se potpuno povukla iz javnosti!

Autor:

Zabava

17.10.2018

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Helena Topalović poznata je zahvaljujući slavnom ocu, pevaču Milanu Topaloviću Topalku, ali je na stranama žute štampe češće završavala zahvaljujući svojim partnerima.

Foto: instagram.com/helena_topalovic
Helena

Helena je punila stranice novina kada je otkriveno da je u vezi sa Slobodanom Vasićem.

Veza Vasića i Topalovićeve bila je kratka i veoma burna, sa nekoliko raskida i pomirenja. Ona je u vezu sa pevačem uplovila nedugo nakon što je on raskinuo veridbu sa Valentinom Vučićević, koja ga je optužila da ju je tukao.

Takođe, imala je kratku romansu sa voditeljem Vladom Stanojevićem, koji se, nakon što je pretukao tadašnju devojku Anu Mariju Žujović, odselio u Ameriku gde i danas živi. Iako nikada nisu hteli da obelodane vezu, Vladu i Helenu razotkrile su fotografije sa romantičnog putovanja u Italiju.

Sada se povukla iz javnosti i posvetila se poslu menadžera noćnih klubova. Da li ćemo je uskoro videti u zagrljaju još jednog ppoznatog muškarca ne znamo. Ako se to desi, nadajmo se da ovoga puta to neće biti neki nasilnik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading