Kijino zdravstveno stanje se pogoršalo otkad je izašla iz rijalitija!

Autor:

Zabava

17.10.2018

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša stjuardesa ponovo sumnja da boluje od opake bolesti! Pobednica prve sezone "Zadruge" Kristina Kija Kockar pričala je tokom učešća u rijalitiju da je imala određeni ginekološki problem i zahvat, a sada strahuje da se opet susreće sa zdravstvenim problemom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Iako je objasnila da je pre dve godine imala zdravstveni problem od kog se, srećom, uspešno oporavila, izgleda da će Kockareva ipak morati ponovo da se podvrgne određenim pregledima kako bi ustanovila sa čim se suočava. Prijateljima se poverila da ima promene na grudima, koje želi da ispita. Kiju je ekipa emisije "Paparaco lov" snimila ispred Instituta za onkologiju i radiologiju, a ako je suditi po ogromnom broju papira koje je imala u rukama, bila je na više pregleda iako to Kija uporno pokušava na sve načine da sakrije.

 Prijateljima se poverila da ima promene na grudima, koje želi da ispita

- Kristina se u poslednjih nekoliko meseci potpuno posvetila muzičkoj karijeri i non-stop je u pokretu. Jedva da stiže da se odmori u pauzama od nastupa jer to vreme koristi za gostovanja u emisijama i razna snimanja. Sada se ponovo suočava sa zdravstvenim problemom i već je nekoliko puta bila kod lekara. Viđena je ispred odeljenja za onkologiju i radiologiju, a kako bi bila sigurna da je niko neće prepoznati, obično se parkira dalje od zgrade bolnice i na glavi nosi kačket i naočare. Nikome ništa nije želela da priča, ali su neki njeni bliski prijatelji počeli da sumnjaju da ima zdravstveni problem jer nekoliko puta nije želela da kaže gde ide. Drugarici je rekla: "Moram na brzaka do grada, vraćam se za sat vremena, ti ostani kod mene u stanu" - priča naš dobro obavešten izvor blizak Kockarevoj i nastavlja:

RepublikaFoto: Youtube.com/ Paparazzo Lov // DNK
Kija ispred onkologije

- Kiji se zdravstveno stanje pogoršalo otkad je izašla iz rijalitija jer nikako ne uspeva dovoljno da se odmori. Stalno joj pada imunitet i radi bez pauze uprkos tome što joj majka Nada Zeljković, ali i gotovo svi prijatelji i saradnici govore da mnogo radi i da joj je potreban odmor - završava naš izvor.

U toku jučerašnjeg dana usijale su se društvene mreže i fanovi su na Fejsbuk stranici Kristine Kockar podigli veliku paniku. Najčešća pitanja bila su da li je Kija dobro, da li je istina da je teško bolesna i bili su izuzetno zabrinuti za njeno zdravstveno stanje. Ubrzo se oglasila i Kockareva na Instagram profilu i demantovala glasine da je bolesna.

- Nemam ozbiljne zdravstvene probleme. To je čista glupost. Nemam rak. Biću živa i zdrava - napisala je Kija na Instastoriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljuba

17.10.2018 19:49

Kiji zelim brzo ozdravljenje.

Odgovori 21 0
Rade

19.10.2018 08:59

Želim ti okeane zdravlja, mora sreće i ljubavi, jezera uspeha, reke novca − i nijednu kap tuge i bola.

Odgovori 15 0