Ceca: Ako sam pametna, nikad se neću udati!

Autor:

Zabava

17.10.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović je već duže vreme slobodna žena, a da joj ne smeta što nema partnera potvrdila je i za Srpski telegraf. Naime, Ražnatovićeva je sa svojom naslednicom Anastasijom Ražnatović posetila reviju prestižnog modnog brenda Inverno kaldo, koja je održana u jednom popularnom prestoničkom hotelu i potvrdila da joj za sada samački život i te kako prija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A moje ❤️ je ?......

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Oct 7, 2018 at 8:42am PDT

- Ja sam neko ko voli da eksperimentiše sa dosta stvari. Meni tako i moja profesija nalaže, ali što se tiče mog emotivnog života, tu uvek dobro razmislim pre nego što napravim bilo kakav korak. Meni belo odlično stoji, a kada je venčanica u pitanju, ja sam to probala i nosila u prošlom veku. Sad su jako male šanse da mi se to iskustvo ponovi. Ako sam pametna, ne bi trebalo opet da nosim venčanicu i neću se opet udati. Zašto ne bih bila devojka do kraja života?!

 

Svetlana: Ja sam neko ko voli da eksperimentiše sa dosta stvari. Meni tako i moja profesija nalaže

- To je jedan divan osećaj i, iskreno, živela sloboda! I kako kažu stihovi one moje čuvene pesme "Nemam ja godine..." - ispričala je pevačica kroz smeh. Ceca je otkrila i na koji način savetuje svoju ćerku Anastasiju kada je o modi i stilu reč, ali je iskreno ispričala i da neretko posluša sugestije svoje naslednice, koja na našim prostorima odavno postavlja standarde kada je moda u pitanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Oct 5, 2018 at 8:38am PDT

- Anastasija i ja stalno savetujemo jedna drugu kada je oblačenje i generalno moda u pitanju. Ne treba nam mnogo vremena da se spremimo za neki događaj. U suštini vrlo je bitno dobro se organizovati i misliti na vreme, pa tako neće biti problema. Ja sam generalno vrlo odgovorna osoba i ne volim kašnjenje. Moram da kažem da se i moja ćerka popravila što se kašnjenja tiče jer sam je u više navrata javno grdila za to. Sina Veljka nikad ni ne pitam za savet kada je moda u pitanju. Njega to ne interesuje preterano i desi se da samo prođe pored mene kad se skockam i ništa ne prokomentariše - ispričala je pevačica. Pored Cece i Anastasije, reviju su iz prvog reda posmatrale brojne poznate ličnosti među kojima su bile i pevačice Seka Aleksić, Marina Visković, Neda Ukraden, Marina Tadić, glumice Danica Maksimović i Mirka Vasiljević, Vanja Grbić sa svojom suprugom Sarom, zatim modna blogerka Zorana Jovanović i mnogi drugi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading