Prozivali je jer se ogrnula parama, Karleuša se iznervirala pa se obratila javnosti!

Autor:

Zabava

16.10.2018

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop diva Jelena Karleuša uvek ima interesantan stajling i verovatno je najstilizovanija javna ličnost na Balkanu. U toku jučerašnjeg dana, ponovo je šokirala kada se na snimanju "Zvezda Granda" pojavila ogrnuta novcem.

Foto: printscreen/instagram.com/karleusastar.1708
Napali je zbog lažnih para... Jelena Karleuša

Ovaj njen potez dopao se mnogima, ali je bilo i onih koji su je oštro kritikovali zbog činjenie da je ovo bio "šamar" svima onima koji žive na rubu egzistencije. Međutim, ti kritičari očigledno nisu primetili da je Jelena bila ogrnuta lažnim novcem, pa je njen šok utoliko bio veći.

Ovim povodom Karleuša se obratila javnosti i putem društvene mreže tviter isprozivala sve one koji su mislili da je reč o pravom novcu:

- Najstrašniji momenat mog današnjeg stajlinga jeste da polumozgovi (a ima ih mnogo) stvarno misle da sam se ogrnula pravim parama... Gde ja zivim....- zapitala se Jelena koju ovo zasigurno neće sprečiti da ponovo obuče nešto bizarno i dobro to iznese.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lola

16.10.2018 09:08

Gospodjo, imate dovoljno godina da svhatite da javnost ne treba vise da intrigirate golim guzovima i sisama, i bizarnim slikama, vec dobrom pesmom i nastupom. Vreme je da prestanete da budete starleta, muz vam dobro zaradjuje!